Sexy do ljeta: Sexy uz squash!

| Beauty |

Sexy do ljeta: Sexy uz squash!
Luka nas je danas naučio igrati novi sport, ali i dobro zabavio.

Danas smo umjesto klasičnog kardija i treninga u teretani, igrale squash u „First Fitness& Squash Toweru“ gdje smo prvo s trenerom Lukom Puškadijom prošli kroz neke osnove nama dotad nepoznatog sporta. Naizmjenično smo izvježbale backhand i forehand pokušavajući ne ispustiti lopticu. Nakon zagrijavanja svaka od nas je ostala na samo s trenerom Lukom i malo intenzivnije vježbala. Osim što je sam sport izuzetno naporan i zahtjevan, odličan je za izbacivanje stresa, a moramo priznati i da je zbilja zabavan.

Kod squasha je cijelo tijelo u pokretu odnosno nijedan mišić nije zapostavljen. Izvrstan je i za oblikovanje stražnjice, što je osobito interesantno nama ženama. Ali oblikuje i noge, ruke, ramena, leđa i abdomen, poboljšava brzinu, mobilnost, snagu i koordinaciju. Također, squash je sport u kojem možete izgubiti i do 1000 kalorija u sat vremena!

Ljeto se bliži i zato ne gubite vrijeme, nego samo kalorije i dođite što prije u „First Fitness & Squash Tower“ irezervirajte termin. Pratite nas i dalje. #sexydoljeta

Sexy do ljeta: Sexy uz squash!
Maina prezentira glavne pokrete u squashu