Predstavljen novi Armani parfem - Orangerie Venise

| Beauty |

Armani Prive Orangerie Venise
Armani Prive Orangerie Venise

U liniji luksuznih mirisa Armani / Privé predstavljen je nov prepoznatljivi parfem, ORANGERIE VENISE. Luksuzni mirisi Armani / Privé podijeljeni su u četiri kolekcije: „La Collection”, „Les Milles et Une Nuits”, „Les Terres Précieuses” i „Les Eaux”.

Svaka kolekcija mirisa pretvara visoku modu u miris te vas poziva na mirisna putovanja kroz najbolje sastojke. Kolekcija Les Eaux nadahnuta je ljepotom prirode i budi sjećanja na bajkovite i mitske vrtove, La Collection oda je povijesti izrade parfema i slavi njihove najlegendarnije sastojke, Les Terres Précieuses utjelovljenje je pustolovnog duha Giorgija Armanija u kolekciji profinjenih mirisa kojima se istražuju različite kulture i krajevi, a La Collection des Mille et Une Nuits predstavlja putovanje kroz egzotični svijet čarolije i senzualnosti.

Uz miris ORANGERIE VENISE, dio kolekcije „Les Eaux”, Armani / Privé odaje počast prirodi koja buja u oranžerijama uz novi mirisni sastav koji se temelji na najzamamnijem sastojku, gorkoj naranči.

Miris ORANGERIE VENISE osmislio je majstor parfumer Dominique Ropion (IFF) te se njime slavi raskošna priroda u starom i mirnom talijanskom stakleniku. Oranžerije štite sklad i bogatstvo prirode. U njima se na najbolji način iskorištava prirodno svjetlo i stvara se tepidarij u kojemu se mogu uzgajati vrste osjetljive na hladnoću, kao što su stabla citrusa, kako bi uspijevale čak i zimi.

ORANGERIE VENISE energičan je, elegantan i dugotrajan miris. Ovaj profinjen i raskošan parfem služi se različitim obilježjima gorke naranče te pretvara njezine cvjetove u delikatne, jasne note nerolija, a njezin plod u svježe, gorkaste i intenzivne citrusne note. Drvenasti miris počinje blistavim notama bergamota u kombinaciji s voćnom i uzbudljivom svježinom buchua, dok se u kasnijoj fazi parfema javljaju elegantni drvenasti mirisi cedrovine, mahovine i ambroksana.

Ovaj fini voćni miris ekskluzivno je dostupan u Douglas parfumeriji - Arena Centar Zagreb po cijeni od 901 kn.