Ovim trikom odgodite starenje i naglasite prirodne konture lica!

| Beauty |

Ovim trikom odgodite starenje i naglasite prirodne konture lica
Huda Kattan

Koliko samo ima krema protiv bora i starenja a jeste li se ikada pitali nanosite li kremu na ispravan način ili možda kojom metodom nanošenja će ona najbolje djelovati? Ako ste mladi i još ne koristite kreme protiv bora niti planirate još neko vrijeme, uz ovaj trik ćete odgoditi isto još i dulje nego li ste planirali. Također ste za metodu konturiranja vjerujemo svi čuli (ako slučajno niste, pročitajte neki od naših članaka) kojom naglašavamo odnosno sakrivamo ono što želimo. Jedna od popularnijih strana ove slavne metode konturiranja je definitivno naglašavanje jagodičnih kosti s čime lice djeluje mršavije i glamuroznije i skreće pažnju s onih sitnica koje ne želimo naglasiti na licu.

Metoda koju Vam donosimo osim što tjera bore i starenje daleko od Vas, i naglašava prirodne konture u što se kune Huda Kattan, najpoznatija beauty blogerica iz Arapskih zemalja i također jedna od poznatijih u svijetu. U videu koji smo za Vas pripremili Huda objašnjava kojim pokretima i kojom vrstom masaže će Vam se krema najbolje upiti i djelovati kao i na koji način naglasiti prirodne konture lica kao i da kako će ova masaža, ukoliko ju redovno prakticirate, spriječiti starenje odnosno probuditi kolagen da se bori protiv starenja.

„Hudabeauty“ na svom Instagram profilu ima gotovo šest milijuna pratilaca i redovno daje odlične savjete i make up inspiracije. Definitivno bacite pogled!

Facial yoga