Ovaj poklon želimo samo za sebe (i svoju najbolju prijateljicu)!

| Beauty |


Iz Brauna dolaze divne vijesti u ovo blagdansko vrijeme. Uz kupovinu Braun Silk-epil 9 Sensosmart epilatora na dar dobivate i prekrasan par naušnica Cyrstal Vision Crystals from Swarovski. Ovaj dvojac koji plijeni poglede isprobala je i poznata glumca i pjevačica Sementa Rajhard.

Blagdansko raspoloženje zavladalo je gradom i najviše razmišljamo kako ugoditi svojim najmilijima. To često ne ostavlja puno vremena za sve one sitnice koje nam pomažu da se osjećamo ženstveno. U svom gustom blagdanskom rasporedu, pjevačica i glumica Sementa Rajhard je ipak pronašla par trenutaka i otkrila nam svoj omiljeni beauty saveznik - Braun Silk-epil 9 SensoSmart epilator uz koji sada na dar dolaze i prekrasne Crystal Vision naušnice. Glatka, sjajna koža i blistave kristalne naušnice? Mi kažemo – DA!

Prvi pametni epilator na svijetu iz Brauna sa SensoSmart tehnologijom pomaže ukloniti više dlačica uz manje pritiska. Ovaj uređaj za mokru i suhu epilaciju istovremeno obavlja i eksfolijaciju i njegu kože, a glava šira za 40 % omogućava uklanjanje više dlačica samo jednim potezom. Ovo nije još jedan od uređaja kojima se morate prilagođavati, baš suprotno, on se prilagođava vama zahvaljujući Braunovoj inovativnoj SensoSmart tehnologiji. Problemi s urastanjem dlačica uz ovaj epilator postaju stvar prošlosti zahvaljujući dubinskoj eksfolijaciji koja je šest puta djelotvornija od ručnog tretmana. Epilacija u kadi ili pod tušem odlično je rješenje za žene s osjetljivom kožom ili početnice u epiliranju. Pokretljiva glava prati svaki obris vašeg tijela, a vi se možete opustiti ovih blagdana uz čak 4 tjedna glatke kože.

Brine li vas kako se koristiti ovim epilatorom – nema razloga za to! Ova tehnologija će vas nježno voditi kroz cijeli postupak pritom pazeći na jačinu pritiska kako ne bi došlo do iritacije kože. I kao šećer na kraju, Braun Silk-epil 9 Sensosmart epilator ima i jastučiće za dubinsku masažu tijela sa 60 mekanih silikonskih vrhova koji poboljšavaju cirkulaciju te tonus i izgled kože. Nas je već osvojio! 

Ako vam nedostaje inspiracije za poklone koje ćete darovati svojim najmilijima, s Braun Silk-epil 9 Sensosmart epilatorom sigurno nećete pogriješiti. Glatka, njegovana koža savršeno će pristajati uz još sjajnije Crystal Vision naušnice.