Odredite ton kože i nosite savršen trendi jesenski makeup!

| Beauty |

Odredite ton kože i nosite savršen trendi jesenski makeup!
Svi su ludi za šljivom!

Jesen uvijek povezujemo sa zagasitim bojama i toplim metalik nijansama poput brončane i ružičastog zlata. Već nekoliko sezona vrlo je popularna nijansa šljive koja može ići od tople ljubičasto-ružičaste pa sve do vrlo hladne ljubičaste, a pravu nijansu ćete znati odabrati ovisno o tome jeste li topli ili hladni tip na temelju nijanse kože.

Iako ton kože možete odrediti pomoću nekoliko testova, najbolji je onaj na temelju boje vena. Okrenite dlan prema sebi i proučite svoje vene; Ako imate plave vene vi ste hladan tip, ako su vam vene više zelene onda ste topli tip, a ako su vam vene negdje između plave i zelene spadate u univerzalan tip! Hladan tip izvrsno će nositi crnu, plavu i srebrnu boju, a topli narančastu, smeđu i zlatnu boju. Tu spadaju i ruževi za usne - oni s plavim podtonom su idealni za hladnog tipa, i k tome čine zube bjelijima, dok će nijansa koja vuče na crveno ili narančasto biti idealna za topli tip.

Vratimo se na šljivu, jer ona je idealna jesenska nijansa i veliki trend ove sezone. Vizažistica Lisa Eldridge stvorila je savršen jesenski look s tri odvažne nijanse šljive i malo brončane koja daje savršen touch i otvara lice. Pogledajte u video tutorialu kako skinuti look do savršenstva.

Plum makeup