O-Shot je novi beauty tretman koji ženama donosi orgazme

| Beauty |

Orgazam
Orgazam

O-Shot, ženski odgovor na Viagru, zbog pozitivnih reakcija žena koje su ga probale, sve je popularniji u SAD-u. Naime, iako mi žene nemamo čarobnu tableticu koja će nas dovesti do orgazma, imamo novi beauty tretman koji nam stiže od kud drugdje nego iz Kalifornije. O-Shot, proglašen kao jedan od najobećavajućijih tretmana koji pomaže ženama sa seksualnom disfunkcijom koje ne mogu doživjeti orgazam, postao je it beauty tretman koji garantira kvalitetne orgazme.

Prilikom ovog zanimljivog novog tretmana, doktor izvlači PRP (platelet-rich plasma) odnonsno plazmu bogatu trombocitima iz krvi žena te ubrizgava direktno u vaginalno područje gdje ona stimulira rast novih stanica i povećava osjetljivost na stimulaciju i nadražaje. Charles Runels, autorica "vampirskog" beauty tretmana u kojem se takva krv injektira u lice, a koji smo imali prilike upoznati u reality showu, Kim Kardashian smatra kako ovaj kratki tretman od samo 20 minuta može poboljšati seksualni život svih žena na svijetu pa i onih koje ne pate od problema s doživljavanjem orgazama. 

Pacijentice koje se podvrgnu tretmanu, u sljedećih tjedan dana osjete volumizirajući efekt među nogama, no pravi efekt dolazi tek nakon toga, kada nove stanice počnu stimulirati krvne žile, a cijeli efekt traje najmanje 18 mjeseci. 

Naravno, tretman nije najjeftiniji na svijetu, ali sigurni smo da ga žene koje ne doživljaju orgazme prilikom redovnog seksa ili ga pak nisu nikada ni osjetile, smatraju pravom investicijom. Cijena tretmana je oko 6.500 kuna i sada kada imaju ovakvu priliku, na svakoj je ženi da odluči koliko je spremna platiti da doživi kvalitetan orgazam. Bilo kako bilo, sigurno ćemo vas obavijestiti kada ovaj zanimljivi tretman dođe u Hrvatsku.