10 najboljih jeftinih kopija najpopularnijih MAC ruževa

| Beauty |

10 najboljih jeftinih kopija najpopularnijih MAC ruževa

Otkad se otvorio MAC u Zagrebu, možemo ga shvaćati blagoslovom koliko i prokletstvom. Teško je ušetati u njega i gledati šminku bez da dođete u napast da nešto kupite. Koliko ste samo puta ušetali u MAC i pronašli tri ruža između kojih je teško bilo odlučiti kojega kupiti? Ako ste prosječni student, najčešće je puno odvojiti i tih 150 kuna za jedan ruž, dok tri niti ne dolaze u obzir.

MAC već godinama niže hit nijanse koje biste vrlo rado imali u svojoj kozmetičkoj torbici. To su svakako Ruby Woo, možda najpoznatija crvena nijansa na svijetu (uz inačicu Riri Woo), Velvet Teddy koja je potencijalno jedna od najljepših nude nijansi koja rijetko kome neće stajati ili Rebel, odvažna ljubičasto-ružičasta nijansa koja se na usnama mijenja ovisno i osvijetljenu. Svi ovi ruževi su vam sada nadohvat ruke, ali tri će vas koštati oko 450 kuna. Apsolutno smo za ulaganje u najpoznatije MAC-ove nijanse, no nismo za odvajanje novaca za životne potrebe kako biste nosili dobar ruž. Dok ne uštedite za savršen MAC-ov ruž, nudimo vam njihove dvojnike.

"Dupe" u doslovnom prijevodu znači "nasamariti", a to ćete ovim jeftinim dvojnicima sigurno učiniti. Tržište je prepuno "drogerijskih" ruževa koji su pomno radili na savršenoj kopiji MAC-a. Ove boje su garantirano iste, no ne možemo garantirati i da je konzistencija - neki će biti idealni, a neki previše tekući ili će isušivati usne, no učinit će trik.

U galeriji vam donosimo popularne MAC ruževe s njihovim najboljim kopijama uz cijene. Moramo vas prije pregleda galerije upozoriti na to da neke boje ruževa izgledaju drugačije nego li u stvarnosti - za relevantne fotke potražite na Internetu "swatch" boja, koji će vas uvjeriti da su ruževi u stvari isti. Presudite u koji ćete uložiti sada, a u koji kasnije!

10 najboljih jeftinih kopija najpopularnijih MAC ruževa
Nabavite najbolju moguću MAC kopiju još danas!