13 novih proljetnih parfema koje ćete obožavati

| Beauty |

13 novih proljetnih parfema koje ćete obožavati

Kaže se da je pariški izabrati jedan parfem koji će vas "potpisivati" cijeli život, no postoje i pojedinci koji sa sezonama zaista vole mijenjati svoj miris - čak bismo rekli i svoj identitet. Ako ste jedan od tih tipova koji zimi nose mračne, a ljeti prozračne note, ova lista je upravo za vas! Donosimo vam pregled novih parfema koji će izaći ovoga proljeća.

1) CARTIER LA PANTHÈRE EAU DE PARFUM LÉGÈRE - Ovaj parfem je puderast, svjež i prodoran u isto vrijeme, a vidimo ga na svjetskome putniku istančana i skupa ukusa. Jedne od glavnih nota su Gardenija, mošus i esencija vanilije.

2) AERIN ROSE DE GRASSE - Jedne od glavnih nota su mješavine ruža, mošus i drvo ljubičice, a parfem miriše po vrtu prepunom ruža nakon kiše.

3) ANJA RUBIK ORIGINAL - Parfemski prvijenac Anje Rubik miriše seksi, svježe i začinjeno bez puno truda, zahvaljujući notama poput zelenog čaja, ružičastog papra i bijelog ljiljana.

13 novih proljetnih parfema koje ćete obožavati
Anja Rubik Original 110 dolara

4) KATE SPADE WALK ON AIR - Novi parfem Kate Spade asocirat će vas na svježe lice poslije pranja, oblake i cvjetni buket. Miriši nespojivo sanjivo zahvaljujući, između ostaloga, đurđici, neroliju, bijelom irisu i bergamotu.

5) SALVATORE FERRAGAMO EMOZIONE - Miris bijele breskve, bergamota i antilopa asocirat će vas na suptilni glamur, ali i obasuti vas toplinom i zadovoljstvom.

6) ISSEY MIYAKE L'EAU D'ISSEY CITY BLOSSOM - Novi miris Isseya Miyakea asocirat će vas na vjenčanje u ranom travnju, kada je cvijeće tek u svome cvatu. Tome pridonose note limuna, ružičastog papra i magnolije.

13 novih proljetnih parfema koje ćete obožavati
Issey Miyake L'eau d'Issey City Blossom 100 dolara

7) BURBERRY BRIT RHYTHM - Novi Burberry Brit donosi twist u mirisu, jer ovaj će vas podsjetiti na najfiniji ljetni voćni koktel, zahvaljujući limunu, naranči, ljubičici i, iznenađujuće, vetiveru.

8) ARMANI / PRIVE PIVOINE SUZHOU - Armanijev parfem miriše po svježe ubranim božurima, no toliko izraženo da će jedan "špric" biti itekako dovoljan. Ostale karakteristične note su mandarina, malina i ruža.

9) KRIGLER CHARMING CALIFORNIA - Kriglerov novi parfem je oaza za pozitivce! Naime, miriše po soku od naranđe i sunčanim danima. Osim naranče, zavest će vas i note korijandera, jasmina i sandalovine.

13 novih proljetnih parfema koje ćete obožavati
Krigler Charming California 315 dolara

10) BY KILIAN SOPHIE MATISSE ART EDITION GOOD GIRL GONE BAD SPLASH OF NEROLI - Mislite da citrusi ne mogu mirisati mračno i seksi? Prevarili ste se! Novi By Kilian parfem miriši po odstajalim citrusima, a pojavljuju se i note sandalovine, pačulija i vetivera.

11) BVLGARI AQVA DIVINA - Novi Bvlgari miriše neodoljivo ljetno, poput plaže s prirodnim mirisom soli. Osjetit ćete note dunje, pčelinjeg voska i ružičastog đumbira.

12) BYREDO GYPSY WATER PARFEM ZA KOSU - Jedan od najdražih mirisa kuće Byredo, koji miriše na citruse i zelenilo, sada je stvoren u laganijoj varijanti za kosu. U ovome parfemu pojavljuju se note borovnice, papra, vanilije i limuna.

13) ROJA PARFUMS NUWA - Ovaj parfem je čisti miris luksuza! Asocirat će vas na unutrašnjost Hermesove torbice, kožu, kašmir i opojno cvijeće. Neke od glavnih nota su grejp, klinčić, kumin, jasmin i cvijet narađe.

Pogledajte sve boćice s njihovim cijenama u našoj galeriji.

13 novih proljetnih parfema koje ćete obožavati
Roja Parfums Nuwa 1150 dolara