Novo senzualno izdanje YSL Libre mirisa

| Beauty |

YSL Libre

Iz laboratorija YSL beauty stiže nam Libre Le Parfum koji predstavlja eksploziju mirisa u bočici. U ovu najintenzivniju, najmoćniju i najsenzualniju verziju kultnog mirisa Libre. vrsni parfumeri Anne Flipo i Carlos Benaïm (IFF) dodali intenzivne i tople začinske note koje pojačavaju prepoznatljivi miris senzualnog cvijeta naranče i hladne lavande.

Nota šafrana iz vrtova Ourika, dobivena ekstrakcijom para i molekula, po prvi se put upotrebljava u mirisu i otkriva jedinstveno privlačna, kremasta i intenzivna obilježja cvijeta šafrana koji se uzgaja u botaničkim vrtovima YSL beauty, Ourika Community Gardens u Maroku. Zahvaljujući svježem i sočnom srcu bergamota koji je osmišljen posebno za YSL, u kombinaciji s toplo-hladnim intenzivnim mirisom pikantnog đumbira i prepoznatljivom notom šafrana, Libre je intenzivniji nego ikad.

YSL Libre

Uz dodatak intenzivnog začina, srce Libre Le Parfum mirisa postaje crveno kao „plameno cvijeće” koje je Yves Saint Laurent u sedamdesetim godinama prošloga stoljeća osmislio za svoj revolucionarni miris Opium. Crveno poput tla u Maroku u kojem je ovaj dizajner pronašao mnogo inspiracije za svoju živopisnu paletu. Crveno poput plamena koji gori u srcu YSL žene...

Da bi se postigao maksimalan intenzitet, nota meda sada je dodatno pojačana u Libre Le Parfum mirisu. Iako je prirodno prisutna u dragocjenom cvijetu naranče u Libre mirisu, pojačana je aromom meda iz šafrana koji se uzgaja u vrtovima Ourika Community Gardens i raskošnom aromom meda koji obavija čiste bijele latice zlatnom aurom. Sočnost je naglašena vrhunskim ekstraktom bourbon-vanilije koji je osmišljen posebno za YSL i koji odražava balzamične tonove ove dragocjene mahune.

YSL Libre

A s obzirom na to da je snaga, kao i kod svih drugih značajnih dizajnerskih kreacija, temelj mirisa Libre, odvažna, intenzivna i upečatljivo senzualna nota cvijeta naranče u kontrastu je sa zagasitim mirisom fougèrea. Taj je miris karakterističan za muške mirise, ali su ga vrsni parfumeri ovoga puta odlučili dodati u senzualan ženski miris, baš kao što je Yves Saint Laurent pokrenuo trend smokinga za žene.

U mirisu Libre Le Parfum svježi cvijet lavande vrhunske kvalitete koja se uzgaja u Provansi posebno za YSL beauty definira ovaj miris i uklapa se u toplije bademaste note kumarina, još jednog klasičnog sastojka fougèrea.

YSL Libre

Obzirom da nešto što je kultno jednostavno ne treba mijenjati, bočica mirisa Libre ostala je jednaka, naravno uz određene preinake poput tamno crvene boje, čime je dizajn bočice još primamljiviji. Informativna cijena:

Yves Saint Laurent Libre Le Parfum; 30ml – 639,00 HRK (84,81 EUR)

Yves Saint Laurent Libre Le Parfum; 50ml – 935,00 HRK (124,10 EUR)

Yves Saint Laurent Libre Le Parfum; 100ml – 1259,00 HRK (167,10 EUR)

YSL Libre

YSL Libre Le Parfum možete pronaći u odabranim Douglas i Müller parfumerijama, te na stranicama e-retailera www.douglas.hr