Linija za njegu kože koja briše tragove starenja

| Beauty |


Iako ne znate tajnu vječne mladosti, postoji način da uklonite tragove starenja s lica iznimno djelotvornom anti-age linijom NeoStrata® Skin Active. Zahvaljujući moćnim Skin Active proizvodima, koža se u potpunosti obnavlja te izgleda zdravije, čvršće i mlađe. Snažni sastojci klinički dokazane učinkovitosti djeluju u svim slojevima kože kako bi poboljšali tonus, potaknuli obnovu stanica i sintezu kolagena, kao i zaštitili kožu od vanjskih utjecaja. Linija se sastoji od četiri potentne formule koje zajedničkim snagama revitaliziraju kožu i osiguravaju joj optimalnu njegu i zaštitu:

NeoStrata® Skin Active

Cellular Restoration je noćna krema koja pomoću ekstrakta matičnih stanica jabuke produžuje dugovječnost matičnih stanica kože. Ekstrakti nara, borovnice i akacije snažno štite od antioksidativnih utjecaja iz okoliša, dok kombinacija AHAi PHA kiselina potiče eksfolijaciju i bržu izmjenu stanica. Koža je tijekom noći obnovljena, a ten čist i osvježen. (372,21 kn/50 g)

NeoStrata® Skin Active

Matrix Support je dnevna krema sa zaštitnim faktorom 30, koja sadrži snažne anti-age sastojke i pruža vrlo učinkovitu zaštitu od UVA i UVB zračenja. Ujedinjena snaga retinola i Neoglucosamina® stimulira sintezu kolagena i hijaluronske kiseline te osigurava hidratiziranu kožu bez linija i bora. Kremu nanesite ujutro na čistu kožu lica. (397,77 kn/50 g)

NeoStrata® Skin Active

Intensive Eye Therapy je jedinstvena formula koja obnavlja osjetljivo područje oko očiju čineći ga mlađim i ljepšim. Peptidi i patentirani NeoGlucosamine® potiču pojačanu sintezu kolagena i učvršćuju kožu koja postaje zategnutija, bore zaglađene, a otečenost i podbuhlost umanjena.(397,77 kn/15 g)

NeoStrata® Skin Active

Skin Active Retinol+NAG Complex djeluje na izgradnju potpornih struktura koje učvršćuju kožu, smanjuje vidljivost staračkih pjega i djelotvorno ublažava sitne linije i bore. Ovaj snažan kompleks osigurava koži 0,5%-tni čisti, stabilizirani retinol i patentirani Neoglukozamine® (NAG) kojim se upotpunjuje i pojačava djelovanje retinola na čvrstoću i blistavost kože. Nanesite navečer na čistu kožu. Tijekom korištenja izbjegavajte izlaganje suncu. (477,00 kn)

NeoStrata linija za njegu lica dostupna je u ljekarnama po preporučenim maloprodajnim cijenama.