Nova Chanel kolekcija za oči

| Beauty |

Chanel je izbacio novu kolekciju za oči koja uključuje novu maskaru s inovativnom četkicom, eyeliner te paletu za obrve.

Prije dvije godine Chanel je uzbudio svijet ljepote stvarajući maskaru Le Volume Revolution de Chanel, opremljenu prvom na svijetu 3D-tiskanom četkicom i komercijaliziranom u industrijskim razmjerima. Jednoglasno su je prihvatile žene diljem svijeta i nakon što je predstavljena zadržala se na listi top 5 bestselera u Europi. Danas, Chanel još jednom stavlja inovaciju u službu ljepote s Le Volume maskarom. 

Nova Chanel kolekcija za oči

Nova četkica vidljivo produžuje trepavice, a istovremeno jamči savršeno kontroliran volumen. Zahvaljujući 3D tiskanju koje ostvaruje start-up tvrtka specijalizirana za ovu tehnologiju, Erpro 3D Factory, granice dizajniranja proizvoda pomaknute su još dalje.  Četkica maskare Le Volume Stretch de Chanel zaštićena je s čak četiri patentne prijave, pet ogranaka u dva reda čekinja raspoređenih u eliptičnom obliku s mikro šupljinom u sredini. Taj je podvig bio moguć ostvariti samo uz pomoć 3D tehnologije. 

Nova Chanel kolekcija za oči

U srcu formule nalazi se savršena ravnoteža između voskova prirodnog porijekla za besprijekorno klizanje, zadivljujuće uvijanje i efekt istezanja. Kandelila vosak prekriva trepavice, dok im karnauba vosak osigurava magnetičan sjaj. Esteri jojobe jamče gipkost formule s efektom istezanja, a pčelinji vosak osigurava savršeno prianjanje tijekom cijelog dana. Poput vela od lateksa, polimeri šire trepavice u obliku lepeze. Na kraju, celuloza obložena ultra-tamnim pigmentima «carbon black» ovija trepavice i poboljšava njihovu gustoću. Savršeno uvijene i obložene crnom bojom, trepavice su produžene do krajnosti za oči koje izgledaju otvorenije nego ikada prije. Cijena maskare je 294 kune.

Nova Chanel kolekcija za oči

Osim maskare, kolekcija uključuje i eyeliner, nov u obitelji makeupa za oči, Le Liner de Chanel dolazi u sedam nijansi, uključujući četiri u limitiranom izdanju. U jednostavnoj, čistoj crnoj tubi, ovaj tekući eyeliner krije meki, izuzetno tanki vršak flomastera. Fleksibilnost mine donosi prednost u preciznosti koja omogućuje stiliziranje očiju u jednom potezu bez rizika od mrlja. Proširiti i otvoriti pogled nikad nije bilo tako jednostavno! Njegova formula sadrži polimer, inspiriran i izveden iz tehnologije lateksa, koji se učvršćuje u tren oka. Jamči besprijekornu postojanost protiv mrlja i vodootpornost neprekidno do večeri. Dolazi u klasičnim nijansama duboke crne, bogate smeđe te boje šljiva. Osim klasičnih nijansi tu su i privremene limitirane, metalik lila/ jorgovan, intenzivna karamel brončana, metalik srebrno siva te mornarsko plava, a cijena mu je 310 kn.

Nova Chanel kolekcija za oči

Često se kaže da obrve strukturiraju pogled. To je dobar razlog da se njihov oblik definira s novom Chanel La Palette Sourcils koja objedinjuje dvije teksture i četiri dodatka za precizno discipliniranje svake dlačice. Na lijevoj strani, mat vosak namijenjen je oblikovanju i bojenju linije obrva. S desne strane puder omekšava ovaj rezultat za prirodniji završni rezultat. Uz ove teksture dolaze i dva kista, kao i spiralna četkica koja omogućava bolju definiciju te mini pinceta za podešavanje oblika svake dlačice. Dolazi u tri harmonije koje se obraćaju svim ženama, nudeći im više nego savršen prirodni rezultat makeupa - svijetla, srednja i tamna boja te po cijeni od 436 kuna.

Nova Chanel kolekcija za oči