Novi Olivalov proizvod za porculanski ten koji će vas oduševiti

| Beauty |

Da Snjeguljica postoji u stvarnom životu, sigurno bi koristila Olivalov Mikroeksfolijant kako bi očuvala svoj legendarni porculanski ten.

Ovaj novi, hibridni, namjenski piling iz Olivalove Professional linije sadrži salicilnu kiselinu, poznatu i kao beta hidroksilna kiselina (BHA) koja uz snagu biotina (vitamina H) te alantoina djeluje kao all-in-one beauty preparat za dubinsko čišćenje kože s produljenim djelovanjem.

Olivalov stručni tim osmislio je ovu inovativnu formulu nove generacije mikroeksfolijanta koji istovremeno obavlja dvije važne funkcije, nježno mehaničko čišćenje odumrlih stanica kože te blagotvorno kemijsko čišćenje koje djeluje protuupalno i obnavljajuće.

Transformirajuća snaga djelatnih tvari

Olivalov Mikroeksfolijant dolazi u finom prahu koji se aktivira u dodiru s vodom te se pretvara u gustu pastu kojom nježno masirate vlažno lice. Ovaj funkcionalni beauty preparat za dubinsko čišćenje sadrži prirodna zrnca ricinusovog voska koji na ekološki savjestan i djelotvoran način mehanički uklanja gornje, odumrle slojeve kože.

Druga faza djelovanja odnosi se na salicilnu kiselinu (BHA) koja prodire u dublje slojeve kože gdje učinkovito odstranjuje uzroke nepravilnostima poput akni, prištića i proširenih pora. Naime, salicilna kiselina u postotku od 1% ima dokazano pozitivan učinak na mješovitoj, masnoj i reaktivnoj koži jer regulira lučenje sebuma te ublažava vidljivost postupalnih mrljica i hiperpigmentacije.

Ova kombinacija aktivnih polirajućih tvari dodatno je oplemenjena njegujućim i obnavljajućim sastojcima poput vitamina H koji doprinosi hidrataciji, te zdravom i blistavom izgledu kože. Alantoin ima protuupalna, umirujuća i harmonizirajuća svojstva.

Transformirajuća snaga svih aktivnih tvari u novom Mikroeksfolijantu djeluje regenerativno i pročišćavajuće, a uključivanjem Olivalovog Mikroeksfolijanta u vašu beauty rutinu, koži lica će omogućiti da ‘diše’ punim potencijalom i da bude spremna upijati njegujuće kozmetičke preparate poput seruma i krema te da ujedno (p)ostane uravnotežena i lijepa.

Olivalov Mikroeksfolijant možete pronaći po cijeni od 79,90 HRK, a naša preporuka je da ga svakako što prije isprobate.