Novi Dior parfemi za modernu Brigitte Bardot

| Beauty |

Dior Addict kampanja

Dior je prije nekoliko dana lansirao dva nova ljetna mirisa u njihovoj Dior Addict kolekciji, a tome u čast snimili su i zabavan filmić u stilu Brigitte Bardot.Ljetni Addict Eau Sensuelle i Addict Eau Fraiche voćnog su i cvjetnog mirisa i dobar su nastavak originalnog Addict Eau de Parfum.

Sensuelle je lagani cvjetni miris sa dodatkom ruže i jasmina što ga čini slatkim, ali sviježim, s bazom od  bijelog mošusa i cedrovine. Dok je Fraiche svježa, pjenušava i pohotna cvjetno voćna kombinacija nota citrusa grejpa i suptilnog mirisa frezije, lotusovog cvijeta i šipka.

Kampanja je u retro stilu sa Daphne Groeneveld koja glumi lijepu, mladu francuskinju u St. Tropezu, a odaje počast filmskom klasiku sa Brigitte Bardot u glavnoj ulazi „And God Created Woman“ (I Bog stvori ženu). Dior filmić prikladno nosi naziv „And Dior Created Woman“ (I Dior stvori ženu).

Video je vrlo simpatičan i veseo, no od Diora ništa manje nismo ni očekivali, a za njega je zaslužan redatelj Jonas Akerlund. Ako vas zanima, Daphne pleše na pjesmu "I Love You, Ono". Uživajte u trenucima slave francuskog novog vala…

"I Dior stvori ženu"