Našminkajte se kao Kim Kardashian za maturalnu večer

| Beauty |

Našminkajte se kao Kim Kardashian za maturalnu večer
Kim je uvijek jednostavna, a glamurozna

Maturalna večer je vaša prilika da zasjajite u jednom drugačijem svijetlu. Pripreme će trajati cijeli dan, no kada se svi skupite na večeri i plesu sve će se isplatiti.

Vjerujemo da već tražite haljinu, uz to i odgovarajuće cipele, a vrlo je bitan i adekvatan make up. Osim što je bitno da laska vašem licu, bitno je i da je vrlo izdržljiv jer ćete partijati do jutra.

Ljepota make upa Kim Kardashian je u tome što je vrlo glamurozan i igra se sjenama na vašem licu. Njeni su make up lookovi i pretežito u zemljanim tonovima koji izgledaju suptilno seksi i puno su manje napadni nego sivo-crne kombinacije.

Za vas smo pronašli i video tutorial koji će vam korak po korak objasniti što sve vam treba i kako ćete se pravilno našminkati, no da naglasimo tri bitna koraka kako bi ovaj look bio postojan cijelu večer:

Našminkajte se kao Kim Kardashian za maturalnu večer
Ovaj look će stajati svima

1) Nabavite primer i ne preskačite ga kao korak! Primer se prvi nanosi na lice i on će prvi držati vaš make up na mjestu. Nemojte se bojati da će vam lice biti "preteško", ako ne nosite šminku kroz nekoliko sati ćete se naviknuti, a i ovo je posebna večer pa kada se već trudite savršeno našminkati, neka vam i traje.

2) Obavezno kupite učvršćivač šminke u spreju koji ćete pošpricati po licu nakon što ste sasvim završili sa šminkanjem. On će vam lice krajnje zaštititi nakon primera, a kasnije ćete ga morati dobro skidati sredstvima za skidanje šminke. Čisto da vam damo primjer, kupite li dobar učvršćivač šminke moći ćete uroniti u bazen s njim, a da vam se šminka ni ne pomakne.

3) Uložite novce u dobar par umjetnih trepavica i u dobro ljepilo za trepavice barem za ovu večer. Vjerujte nam, najveća frustracija se rodi kada imate savršen look i ne možete zalijepiti trepavice. Može čak doći i do takve katastrofe da si polijepite sve prirodne trepavice ili uništite pomno šminkano sjenilo na kapcima, zato pripazite. Početnicama toplo preporučujemo half-lashes, što su trepavice samo za polovicu kapka (od sredine prema kraju oka), a daju suptilan efekt umjetnih trepavica što bi značilo da izgledaju kao da su vaše, a istovremeno su i dramatične na krajevima. One se vrlo lako nanose, a isprobano dobre su one marke MAC i Ardell (naručite preko eBaya mjesec dana prije!).

Između ostaloga, ako vam je ovaj look previše dramatičan, izbacite crnilo iz cijelog looka i zamijenite ga čokoladno smeđom bojom, dok ćete sjenilo s kapka pretvoriti u više zlaćano. Ovako ćete ostaviti sav glamur looka, ali ga samo malo ublažiti. Mi smo ga isprobali i obožavamo ga!

Našminkajte se poput Kim Kardashian