Massimo Dutti od sada ima i kolekciju mirisa

| Beauty |

Massimo Dutti miris

Massimo Dutti krenuo je na uzbudljivo novo putovanje stvaranjem kolekcije parfema sastavljene od šest čistih, visokokvalitetnih mirisa inspiriranih umjetnošću putovanja, ekskluzivno dostupnih u više od 400 trgovina te online. Inicijativa odražava čvrstu želju branda da se razvije prema stvaranju novih oznaka branda koje potvrđuju svoje pozicioniranje u međunarodnom modnom sektoru.

Potpuno novo mirisno putovanje, poziva nas da udahnemo suštinu šest ikoničkih destinacija odabranih pomoću njihovih osebujnih aroma, služeći kao inspiracija za otkrivanje svake od njihovih nematerijalnih i eteričnih stvarnosti. Rezultat je kartografija šest mirisa koji utjelovljuju duh svake od destinacija zahvaljujući izvanrednoj snazi ​​mirisa koja nas je dovela i dovezla do tog mjesta i vremena. 

Massimo Dutti woman

Ženska kolekcija
· Manhattan Light: objedinjavanje elegancije, luksuza i strasti koje karakteriziraju duh svjetske metropole, gdje se ljudi okupljaju kako bi ostvarili svoje snove.
· Souffle Marais: profinjena aroma koja je istodobno snažna i izrazito francuska, nježne, praškaste note koje vraćaju na ono što je prirodno i autentično.
· Evening Whispers: impresivna aroma s izuzetnom alkemijom strukturirana oko nepogrešivo karizmatskih nota, ostavljajući živahnu i svježu notu s trenutnim učinkom. Njegovo sillage je intenzivno do umjereno, s izvrsnom trajnom snagom na koži.
 

Massimo Dutti men

Muška kolekcija
· Kashbah Sunset: posebno podsjećajući na mirisni doživljaj pustinje pomoću sastava koji sjedinjuje slatkoću i strast. Dok se buket cvjetnih nota izmjenjuje s listovima raznih botaničkih vrsta kako bi se stvorilo intenzivno otvaranje, poetsko sillage omotano je u nježnu i delikatnu prirodu posljednjih nota.
· Island Accord: suština ritmova života provedenog na moru, ovisnost za sve one koji s njim dolaze u kontakt.  Note citrusa otvaraju kompoziciju i naglašavaju osvježavajuće srednje tonove mente, omekšavajući spoj u zanimljivoj igri kontrasta. Njegovo pluralno srce je i voćno i cvjetno, otkrivajući suptilnu notu jasmina koja završava strukturiranom bazom, u kojoj drvene note dolaze da dominiraju gornjim notama i dodaju element osjetljive ekscentričnosti.
· Sandy Papyros: očaravajući parfem koji zadirkuje zavodljivu i tajanstvenu stranu korisnika. Odabrane note u enigmatskoj formuli, apstraktne i visoko eterične. Svježi prasak citrusa pomiješan s ugodnim cvjetnim notama i egzotičnom drvenastom podlogom, obilježja su ovog vrlo zavodljivog parfema.

Parfemi kao i setovi sa svijećama dostupni su u svim trgovinama u Hrvatskoj.