Lancome reinterpretacija ultra mat ruževa

| Beauty |


ruž za usne Lancome Penolope Cruz
Lancome L’Absolu Rouge Drama Matte

Mat ruževi za eksplozivan look slogan je Lancomove palete ruževa L’Absolu Rouge Drama Matte za sve obožavateljice makeupa koje usne stavljaju u prvi plan. Ovaj ultra mat ruž iznenađujuće je radikalan i pruža beskompromisan osjećaj ugode. S obzirom na kombinaciju iznimno ugodne, matirane teksture i odvažnih, blistavih nijansi, namijenjen je ženama koje vole eksperimentirati s bojama i ekstremnim finišima. Nakon providnih, kremastih i mat nijansi iz 2016., ove godine Lancome predstavlja modernu reinterpretaciju mat trenda – izrazito odvažne, ultra mat nijanse ruževa L'Absolu Rouge koje krase intenzivne boje, elegancija i nevjerojatan osjećaj ugode. 

ruž za usne Lancome Penolope Cruz
Lancome L’Absolu Rouge Drama Matte

Paletu je kreirala Lisa Eldridge, Lancômeova kreativna direktorica za makeup. Upečatljive 24 nijanse kriju žarkocrvene, razigrane narančaste, intenzivne ružičaste i prodorne smeđe tonove za bezbrojne maštovite kombinacije. Posebno se izdvajaju tri zvjezdane nijanse: narančasto crvena 157 Obsessive Red, jarko ružičasta 388 Rose Lancôme i ljubičasta507 Dram’Atic. Prepoznatljive su po savršenom dizajnu pakiranja koje ih razlikuje od crnih kutijica ostalih ruževa iz kolekcije. Jedinstveno izdanje kojem nećete moći odoljeti.

ruž za usne Lancome Penolope Cruz
Lancome L’Absolu Rouge Drama Matte

Još jedna novost je da se u paleti nalaze i tri metalik mat nijanse, inovativan proizvod i istinsko postignuće stručnjaka koji su radili na kreiranju jedinstvene formulacije. Nijansu bakra, zlata i kromirano plavu možete nanijeti same ili kao završni sloj kako biste naglasili usne i tako zablistale u punom sjaju. 

Kutijice nove palete ruževa L’Absolu Rouge Drama Matte nalik su originalnom dizajnu, a razlikuju ih dva nova detalja: mat crni finiš na zamagljenoj podlozi i satenasta Lancômeova ruža u crnoj boji, utisnuta na poklopcu. 

ruž za usne Lancome Penolope Cruz
Lancome L’Absolu Rouge Drama Matte

Novoj formuli ruževa L’Absolu Rouge Drama Matte nema premca: više su mat, intenzivnije i blistavije od standardnih mat crvenih nijansi, a ujedno su i kremaste, meke te iznimno ugodne za nošenje. Lancôme predstavlja ekstremnu teksturu koja postavlja sasvim nove standarde.  

S obzirom na povećani udio mat pigmenata i puderastih čestica, mogli bismo pretpostaviti da L’Absolu Rouge Drama Matte usne čini suhima. No bili bismo u krivu: formula je obogaćena omekšavajućim sredstvima i hranjivim uljima (s naglaskom na jojobino ulje). Zahvaljujući ovim njegujućim sastojcima, kombinacija mat finiša i raskošnih boja pruža osjećaj ugode koji traje cijeli dan. Ili cijelu noć. 

ruž za usne Lancome Penolope Cruz
Lancome L’Absolu Rouge Drama Matte

Mnoge su mat teksture previše prigušene i bez sjaja. Zahvaljujući formuli nove generacije i gelu koji raspršuje svjetlost, ruževi L’Absolu Rouge Drama Matte pružaju blistavi mat efekt. Poigravajući se svjetlošću na površini usana, istovremeno pojačavaju mat učinak i sjaj boje.

ruž za usne Lancome Penolope Cruz
Lancome L’Absolu Rouge Drama Matte

Mat učinak doveden do savršenstva što najbolje pokayuje glumica Penelope Cruz, legendarna Lancômeova ambasadorica, koja nosi ruž L’Absolu Rouge Drama Matte na fotografijama kampanje koju je snimio poznati fotografski dvojac Merta Alasa i Marcusa Pigotta. Cijena ovih ruževa iznosi 266 kn.