Lady Gaga voli sado-mazo

| Beauty |

Lady Gaga Fame
Lady Gaga Fame

Vezivanje, crnina, sado-mazo i luđaci definitivno je ono što pokreće Lady Gagu. Barem nam je to prvo prošlo kroz glavu kada smo vidjeli prvi video spot za „Fame“, njen novi miris.

Kad se radi o Lady Gagi ne znamo što možemo očekivati, parfem s krvlju, sjemenom i ostalim nije nešto uobičajeno no kod Gage je dobro dok je završilo samo na tome. Iako, kako vrijeme prolazi, sigurni smo da je Lady Gaga puno normalnija nego se čini. Shvatila je da nije Madonna godinama kraljica bez razloga, recept je vrlo jednostavan – neka se priča, digni buru. I Gaga to jako dobro radi, a ovaj spot će joj sigurno dobro poslužiti da digne veliku prašinu.

Video je koji će pridobiti puno pažnje snimio je proslavljeni Steven Klein i uključuje polugole frajere, puno lateksa i ostalih sado-mazo rekvizita te neobičnu i pomalo psihodeličnu glazbenu pozadinu uz povremene vriskove što je totalno u stilu „Kraljice čudovišta.“

Već su otvorene kladionice koje predviđaju u koliko će sve zemalja biti zabranjen ovaj video, no koliko god bolesno djelovao, nama je poprilično umjetnički, no prosudite sami.

Lady Gaga, Fame