Konačno: Brad Pitt za Chanel N°5

| Beauty |

Brad Pitt za Chanel

Zadnjih tjedan dana bili smo bombardirani Chanelovim teaserima njihove kampanje s Brad Pittom u glavnoj ulozi. Nije to obična kampanja, dapače, radi se o kampanji za Chanelov kultni miris Chanel N°5, a Brad Pitt prvi je muškarac koji je njegovo zaštitno lice i to u čak 91 godina dugoj povijesti.

S obzirom na posebnost ovog mirisa, logično je da ga prati i posebna priča, kao i uvijek nanovo interesantna nova kampanja, a tu je i neodoljiv muškarac. Nakon serije teasera pod nazivima „Zašto?“, „Gdje?“ i „Tajna“ koji su nas pitali zašto se osjećamo se sretnima, gdje idemo i koja je tajna konačno smo noćas u ponoć dočekali cjelokupnu print i video kampanju. Mini filmić u trajanju od 30 sekundi osmislio je Joe Wright , dok je za fotografije print kampanje bio zadužen Steven Klein.

Prije nego se osvrnemo na kampanju, spomenimo što Brad Pitt kaže o ovoj suradnji: “Ono što je najvažnije da se zna je koliko je Chanel N°5 revolucionaran miris jer od kada je izašao 1921. godine krši pravila. N°5 je oduvijek bio najkultniji ženski miris i to je ono što ja smatram privlačnim u ovoj kampanji: ona ide van same srži emocije i ljepote kako bi naglasila ono što je vječno: ženski duh.”

Kampanja je točno onakva kakvom ju je Brad opisao, naglašava posebnost ovog mirisa, vrlo je jednostavna i čista, ali i vrlo jaka i emotivna. Kako kaže Brad u samom videu: „To nije putovanje, jer svako putovanje završava, a mi idemo dalje, a gdje god ja idem, to ide sa mnom - moja sreća, moja vjera, moje bogatstvo - Chanel N°5.“ Mislimo da ne trebamo ništa dodati, pogledajte video.

Brad Pitt u kampanji za parfem Chanel No.5
Brad Pitt za Chanel No.5