Kako se srediti za prvi susret s bivšim dečkom?

| Beauty |

Kako se srediti za prvi susret s bivšim dečkom?
Lisa Eldridge

Prekid je uvijek bolna stvar. Bilo da ste ga vi inicirali ili su s vama prekinuli, uvijek je potrebno određeno vrijeme kako biste sasvim razriješili stvari sami sa sobom. Međutim, ako ste u onoj neizbježnoj fazi kada pokušavate preboljeti bivšeg, sigurni smo da su suze itekako prisutne. Najčešće nas one zeznu na više načina - ne samo da nas iscrpe psihički i fizički, već nas učine vizualno još umornijima, ali i podbuhlima u licu.

Zamislite sada da se usred tog procesa oporavka jednostavno morate naći s bivšim. Zvuči kao apsolutna noćna mora jer tada kada trebate izgledati najbolje ikad, to je nekako i najteže - no nije i nemoguće. U pomoć vam priskače profesionalna vizažistica Lisa Eldridge koja se ovom temom itekako detaljno pozabavila.

Naime, Lisa nam u dvadesetak minuta YouTube tutoriala objašnjava koje nijanse bismo trebali nositi, a koje izbjegavati kad smo u tom periodu velikog stresa. Primjerice šljokice su strogo zabranjene, a topla ružičasta itekako dobrodošla. U nastavku pogledajte njen video tutorial - vjerujemo da će vas oduševiti koliko i nas.

Meeting the Ex makeup