Kako miriši moderni James Bond?

| Beauty |

James Bond 007 parfem
James Bond 007 parfem

2012. godina je uistinu značajna za najpoznatijeg špijuna na svijetu – James Bonda. Osim što se obilježava 50. godišnjica legendarne James Bond franšize koja je započela davne 1962.-e filmom Dr. No, u studenom nam izlazi 23. po redu James Bond film nazvan «Skyfall». Gotovo svaki muškarac na svijetu želi imati vještine kao Bond i osvajati žene diljem svijeta. Svi znamo da je miris muškarca izuzetno bitan, pa je stoga Eon Productions koji stoje iza filmova o Jamesu Bondu udružio snage s Procter & Gamble Co. u stvaranju ekskluzivnog parfema koji donosi nas vraća u 1960.-e godine. Nazvan 'James Bond 007', ovaj službeni James Bond miris za muškarce biti će dostupan isključivo u robnoj kuće Harrods u Londonu u kolovozu.  
Kombinacija ovog retro parfem sastoji se svježe jabuke, kardamon, sandalovine, vetivera, lavande, kumarina i mahovine.

Kako i priliči stylish tajnom agentu, ni vanjski izgled nije prepušten slučaju. Parfem je u staklenoj, tamno zelenoj i robusnoj bočici koja ima strukturu mreže, a zapravo podsjeća na automobile iz serije o James Bondu. Znakoviti 007 broj ugraviran je u satensku vrpcu oko same bočice.

James Bond 007 parfem
James Bond 007 parfem

Za kampanju parfema zadužen je dugogodišnji fotograf na projektu Bond, Greg Williams koji je inspiraciju crpio iz ilustracija koje se nalaze u ranim djelima proslavljenog Iana Fleminga, a samog Bonda ostavio je obavijenog velom tajni i misterija.

Kako je bilo na snimanju pogledajte u videu:

Snimanje kampanje za James Bond 007 parfem