Kako isfurati trendy visoko sjajni makeup na očima i usnama?

| Beauty |

Kako isfurati trendy visoko sjajni makeup na očima i usnama?
Sjajne usne

Sigurno ste na pistama zamijetili sve veći porast vrlo glossy i prirodnih lookova koji izgledaju vrlo laskavo izvedu li se kako treba. No ideja masnih očiju nam nažalost ne izgleda previše privlačno, koliko god nas se sviđao cool faktor koji daje. Kako zaista možemo isfurati ovaj vrlo fora look s modnih pisti, a bez da si kompliciramo život? Saznajte u nastavku.

Za početak, krenimo s onim poznatim - usnama. Usne s mnoštvom sjajila mogu djelovati tako seksi, ali mogu nam i uz malo pažnje polijepiti svu kosu - da se to ne bi dogodilo prije svega morate paziti koliko količinski sjajila nanosite. Prije nanošenja svakog sjajila trebate usne pripremiti s dobrim pilingom kako bi bile sasvim mekane, a zatim ih namazati s dobrim balzamom za usne. Morate nabaviti i kvalitetnu olovku za usne koja će biti iste boje poput vaših usana ili iste boje sjajila koje ćete nositi, i onda obrubite usne prije samog nanošenja sjajila (možete ih i popuniti!) - na ovaj način će vaše sjajne usne biti dugotrajnije. Također, morate paziti da vam rub djeluje čisto, inače ćete ostaviti vrlo jeftin dojam. Kada smo kod toga, tonovi ružičaste najčešće izgledaju jeftino, no zato boja fuksije super prolazi, kao i boja rubina i tonovi crvene.

Kako isfurati trendy visoko sjajni makeup na očima i usnama?
Sjajne oči

Sjajne oči se čine nešto problematičnijima, no u biti su jednako lake za izvesti. Želite li "golo" sjajno oko najbolje je posegnuti za malo vazelina, a odlučite li se za sjajno sjenilo, nanosite ga samo uz rub trepavica (gornji ili donji), unutarnji kut oka i ispod obrve. U svakom slučaju ćete morati popravljati šminku na očima jer su ovakve teksture lako topive, posebice kada se radi o kapcima koje puno mičete i činjenici da će vrijeme biti samo toplije. Ono što vam može pomoći je primer za oči, koji će čak i sjajne teksture držati koliko toliko na mjestu.

Za kraj smo ostavili sjajne lakove za nokte, koji su već dobro poznati izbor i lako održivi. Vrlo sjajni nadlak će vašoj manikuri dati potreban sjaj uz istovremeno održavanje laka i dugotrajnost. Mali savjet koji će vam očuvati nokte i dati nevjerojatan sjaj je sljedeći: Nakon friške manikure, kada ste nanijeli prvi sloj sjajnog nadlaka, nanosite isti nadlak još dva puta tijekom tjedna i manikura će vam izgledati poput topljene! Ono na što morate pritom paziti je da vam nokti izgledaju vrlo uredno, a to znači da je uredna kožica oko nokta pravi "must have" jer sjajni dijelovi tijela uvijek privlače najviše pažnje. Da biste osigurali njenu urednost nabavite specijalizirano ulje za kožicu oko noktiju ili kremu.

Kako isfurati trendy visoko sjajni makeup na očima i usnama?
Sjajni nokti