Iz Chanela nam stiže ruž za nove generacije

| Beauty |

Iz Chanela nam stiže novitet - Rouge Coco Bloom. Prvo što primijetite kod ovog ruža su boja i sjaj. Kao i uvijek kod Chanela, stvari moraju biti dobre kao što i izgledaju, moraju biti šik i jedinstvene. Glavne karakteristike ovog ruža su intenzivan sjaj i glatka tekstura. Zato je za savršen rezultat dovoljno nanijeti samo jedan sloj ruža, naime u jednom potezu bogatstvo boje ruža i sjaja se spoji. Uz intenzitet i punoću strukture, tu su trajno zadržavanje i učinak punijih usana i sve to u Chanelovoj patentiranoj formuli.

Priča o Rouge Coco Bloomu započela je 2016. godine, kada je istraživački laboratorij Chanela sa sjedištem u Japanu uzeo izazov iskombinirati boju, dugotrajnost i sjaj u jednoj formuli. Nakon tri godine rada u pariškom laboratoriju i preko 140 testova kasnije Chanel laboratorij osmislio je ekskluzivnu dvofaznu tehnologiju: prva faza osigurava boju, druga stvara ultra sjajni efekt punijih usana. Formula se usavršavala dok nije pronađena savršena i dugotrajna tekstura.

Zahvaljujući visokoj koncentraciji mikroniziranih pigmenata i prirodnih sastojaka koji u boji stvore tanki sloj ovaj ruž na usnama može ostati i do osam sati. Mikrokapljice ulja na površini prirodno poboljšavaju oblik usana, a intenzitet boje i sjaj se ne postiže nauštrb njege jer njega i hidratacija, i dalje su bitni.

Kao idealna ambasadorica je odabrana mlada Lily-Rose Depp. Ovaj budući beauty klasik dolazi u čak 20 boja, a cijena mu je 326 kuna.