Dodajte novi Balmain x H&M parfem na svoju božićnu listu!

| Beauty |

Balmain x H&M (40$)
Balmain x H&M (40$)

 S obzirom na veliko uzbuđenje koje vlada oko Balmainove suradnje s H&M-om, svakoga dana čujemo nove vijesti od poznatog švedskog high-street brenda. Neki dan smo napokon imali prilike vidjeti cijeli lookbook kolekcije, kao i promo video s Kendall Jenner u glavnoj ulozi. Danas smo saznali da ova ekskluzivna linija nudi i jedan beauty proizvod i to ni više ni manje - Balmain x H&M parfem! I odmah ćemo reći, pre dobar je da biste ga ignorirali.

Ovaj limitirani parfem je drvenast i cvjetan u isto vrijeme. Glavna gornja nota je jasmin, a zatim dolaze i cedar, bijelo drvo, sandalovina i muškat. Cijena je zamamna baš kao i sam miris. Ovaj limitirani parfem možete kupiti za svega 40$ (cca 270 kuna), ali samo u odabranim prodavaonicama H&M-a ili online od 3. prosinca. Imajući to na umu, smatrajte ovo poštenim upozorenjem - jer samo možemo zamisliti kojom će brzinom nestati s polica!

Donosimo i precool sci-fi video inspiriran Michaelom Jacksonom u kojem možete iz prve ruke vidjeti kako je izgledalo snimanje kampanje za Balmain x H&M kolekciju - koja (samo da vas podsjetimo!) će biti lansirana 5.studenog i u našem zagrebačkom H&M-u u sklopu Centra Cvjetnog.

Balmain x H&M – Behind the scenes at the campaign film starring Kendall Jenner