Briga o samoj sebi doživljava revoluciju

| Beauty |

Ljepota je relativan pojam, a većinu vremena zaboravljamo stvari koje su doista važne, stvari koje nas čine sretnima i stvari koje pridonose ljepoti našeg lica.

Ponekad je potrebno stati i prisjetiti se uistinu važnih stvari i naših prioriteta. Svakoga dana trudite se stvoriti divne stvari, naporno vježbate kako biste imali zdravo tijelo, snažno ustrajete i usredotočeni ste na svaki zadatak s kojim se susrećete. Naravno, uz to se i zabavljate s prijateljima, vodite bitke sami sa sobom (i uspješno pobjeđujete), strastveno volite i s guštom slavite svaku osobnu pobjedu. Red zabave, red posla, a onda vam zatreba i red pauze od svih obaveza i vrijeme kada mislite samo na sebe.

FOREO vas stoga želi potaknuti na pokretanje prve i najvažnije promjene, i to one koja počinje u vama samima, jer tek kada vjerujete u sebe i brinete o sebi, postat ćete i najbolja verzija sebe. Naučite voljeti svijet oko sebe i hrabro pokažite svoju ljepotu. Filozofija koju FOREO zagovara oduvijek je bila usmjerena na brigu o cijelome sebi, a ne samo o njezi kože. Mi vjerujemo da vam pozitivno stanje uma pomaže u svemu, a to ujedno uključuje zdravu i blistavu kožu.

Kako do nje doći zna FOREO koji je u lipnju pripremio nešto veliko za vas. Prve narudžbe novog proizvoda već su premašile sva očekivanja (75 000 prvih narudžbi) i znak su da početak ljeta znači i početak revolucije u brizi o samome sebi. Pobrinite se biti jedni od prvih koji će postati dio promjene, priključite nam se i posjetite www.foreo.com/comingsoon za više informacija.