Bio-Oil® gel za suhu kožu trebao bi biti neizostavan dio vaše beauty rutine

| Beauty |

Dolazak hladnijih dana, boravak u zatvorenim prostorima, suhi zrak i zimska odjeća samo su neki od čimbenika koji dodatno potiču isušivanje naše kože.

Osim što prekriva površinu našeg tijela, koža nam služi i kao zaštita od štetnih utjecaja okoline te je zato potrebno posvetiti posebnu pažnju pronalasku adekvatnog rješenja za njezinu njegu i zaštitu.

Bio-Oil®  ulje za njegu kože prvi je puta na tržište lansirano 2002. godine, a danas je jedan od najprodavanijih proizvoda za njegu kože i dio je nezaobilazne beauty rutine žena diljem svijeta.

Nakon brojnih istraživanja i razvoja brand na tržište lansira svoj drugi proizvod u obliku gela, Bio-Oil® Gel za suhu kožu, a u nastavku možete pročitati više o njemu.

Posebna formula za suhu kožu

Idealan proizvod za suhu kožu trebao bi sadržavati: okluzivne tvari koje imaju svojstvo formiranja zaštitnog filma na koži i sprječavanje gubitka vode, humektanse, tvari koje na sebe vežu vodu kao što su urea, hijaluronska kiselina, glicerin te emolijense, tvari koje umiruju i omekšavaju kožu (poput shea maslaca), a upravo je Bio-Oil® uspio osmisliti jedinstveni proizvod koji sadrži sve navedeno i  čini vašu kožu hidratiziranom.

Većina proizvoda koji se koriste za njegu kože sadrži veliku količinu vode, uglavnom oko 70%, a voda u dodiru s kožom isparava, ne pružajući joj nikakve dodatne benefite. Zato je Bio-Oil®  razvio posebnu formulu u kojoj je vodu zamijenio uljem i tako stvorio stopostotni aktivni proizvod. Sa samo 3% vode, ova moćna formula novog gela kombinira brojne sastojke za koje pouzdano znamo da će njegovati kožu i održavati ju vlažnom: 50% Bio-Oil®  ulja, 37% ostalih sastojaka masne faze, 10% humektansa.

Bio-Oil®  gel za suhu kožu jedinstvene je teksture gel-ulja, Pur Cellin Oil tm  sadržan u formuli utječe na njezinu konzistenciju, čini ju laganom i nemasnom čime osigurava da koža lagano upije sve dodane djelatne tvari. Na koži stvara tanki zaštitni sloj i tako sprječava gubitak vlage te vraća suhu kožu u njeno optimalno hidratizirano stanje. Koristi se u manjim količinama te se lako nanosi i razmazuje.

Bio-Oil® gel za suhu kožu,50ml,59,90kn

Vitamini sadržani u formuli pomažu u očuvanju kožne barijere (vitamin B3), potiču stvaranje kolagena pomažući u obnovi kože, poboljšanja elastičnosti i teksture kože (vitamin A), doprinose normalnom funkcioniranju zdravih stanica kože te imaju regenerativna svojstva u obnovi lipida kože i lipidne barijere kože (vitamin F).

Bio-Oil®  gel za suhu kožu sadrži i prirodna ulja kamilice i nevena koji se već stoljećima koriste u održavanju zdravlja kože: kamilica djeluje protuupalno i smiruje dok ulje nevena ima regenerativno djelovanje na stanice kože. 

Bio-Oil® gel za suhu kožu,100ml,89,90 kn

Mišljenje korisnika: hidratizira & poboljšava

Usporedimo li Bio-Oil®  gel za suhu kožu s ostalim proizvodima vidjet ćemo kako on sadrži značajno više ulja u odnosu na druge proizvode za suhu kožu. Dvotjedno ispitivanje koje je proveo Ayton Global Research iz Ujedinjenog Kraljevstva, na uzorku od 102 osobe sa suhom kožom, pokazalo je kako čak 62% ispitanika Bio-Oil®  gel za suhu kožu smatra boljim od bilo kojeg proizvoda koji su prije koristili u borbi protiv suhoće kože. Više od 90% ispitanika imalo je osjećaj hidratiziranosti odmah nakon prvog nanošenja, a 85% njih složilo se s tvrdnjom da njihova koža izgleda bolje nego na početku dvotjednog razdoblja isprobavanja proizvoda.

Bio-Oil®  gel za suhu kožu dostupan je u ljekarnama i ostalim specijaliziranim prodavaonicama te na linku po cijeni od 59,90 kn (50ml); 89,90 kn (100ml) i 144 kn (200ml).

Bio-Oil® gel za suhu kožu,200ml,144 kn