"Zvijezde bez šminke" - trend sa najboljom porukom 2014. godine!

| Art |

Editor's pick by Anamaria Butković

Anamaria Butković, urednica Fashion i Beauty rubrike na Wall.hr portalu

Ova godina bila je godina beauty trendova, uključujući "Kylie Jenner usta" i savršene obrve. Ali ako trebamo odabrati jedan rastući trend koji je naš osobni favorit, definitivno bi to bio selfie bez makeupa kojeg su pokrenule mnoge zvijezde!

Sviđa nam se hrabrost i odvažnost i snaga žena koje stoje iza ovakvih objava na društvenim mrežama. Slavne zvijezde koje su stalno u oku javnosti, na naslovnicama časopisa i na crvenim tepisima uvijek izgledaju besprijekorno - a na ovakav način nam pokazuju da su jednake kao i mi, da se ne srame svojeg lica i da su i bez magičnih ruku vizažista i photoshopa jednostavno savršene!

Što je još ljepše, i poznate Hrvatice prigrlile su ovaj trend i na društvenim mrežama u nekoliko navrata objavile svoje fotografije bez šminke. Severinu smo nekoliko puta mogli vidjeti u izdanjima "iz kreveta", Nina Badrić je također pokazala svoju prekrasno lice bez šminke, a niz su nastavile i Nikolina Pišek, Indira, Fani Stipković, Lana Jurčević, Iva Jerković i mnoge druge.

Severina
Severina

Ove prekrasne dame i inspirirajuće žene bore se protiv stereotipa savršenosti i pokazuju nam da se nekada i zvijezde osjećaju najbolje sa što manje šminke. Možda će vas ove prirodne ljepotice ohrabriti da i vi provedete dan bez šminke!