Vodimo vas u Johann Franck na glamurozni The Great Gatsby Party!

| Art |

Editor's pick by Anamaria Butković

Anamaria Butković, urednica Fashion i Beauty rubrike na Wall.hr portalu

Osvoji karte za Great Gatsby u Johann Francku!
Osvoji karte za Great Gatsby u Johann Francku!

Guess who's back, back again, Gatsby's back, tell a friend!

Klupski program "The Great Gatsby" koji se pokazao kao jedna od najvećih uspješnica Pepermint kluba unatrag zadnje dvije godine, po prvi put održat će se u popularnoj kavani Johann Franck, na glavnom zagrebačkom gradskom trgu!

U četvrtak 18. veljače, Johann Franck koji svojim interijerom čak i prirodno priliči scenografiji iz 1920-ih, za ovakav tematski party pretvorit će se u glamurozno mjesto gdje šljokicama, resicama i perju nema kraja! Dress code koji se predlaže posjetiteljima su odijela i haljine uz prikladan accessoire kao što su leptir mašne, perje, biserne ogrlice i sve ono što svojom estetikom pripada ovom stilskom razdoblju. 

Inspirirani poznatim romanom F.Scott Fitzgeralda, ali još i više filmom Baza Luhrmanna iz 2013. godine, Johann Franck priprema jedan novi, inovativni pogled na "lude dvadesete" prošlog stoljeća, a sve to zaogrnuto je u moderno glazbeno ruho electroswinga. Obucite svoje plesne cipelice, stavite perje i šešire na glavu, perlice, šljokice, tregere, haljine s resicama i zaplešite Charlston, lindy i swing. Priprema se i live nastup Danijele Večerinović sa svim najvećim hitovima, a pridružit će joj se i Angie Von Kruger & the Girls te za DJ pultom poznati glumac Antonijo Franić i jedan od favorita zagrebačke klupske scene, DJ Aldo Morro! Tulum započinje u 22 sata, a ulaz je 30 kuna.

Samo najvećim Gatsby fanovima dijelimo 2 puta po 2 karte za glamurozni tematski party u četvrtak 18. veljače u Johann Francku!

Glamurozni tematski tulum koji NE ŽELITE propustiti!
Glamurozni tematski tulum koji NE ŽELITE propustiti!

Sve što trebate učiniti je: 

  • lajkati Wall.hr na Facebooku
  • lajkati ovaj članak na Facebooku i 
  • tagirati u komentaru osobu koja će u četvrtak biti vaš Jay ili Miss Daisy!

A little party never killed nobody! I zato ne propustite veliki Gatsbyjev povratak u Johann Francku!