Spektakularna predstava 5žena.com zaigrala na Storybook Lifestyle Teatru

| Theater |

Glumice Nataša Janjić, Mia Anočić-Valentić, Nataša Dangubić, Nina Erak Svrtan i Daria Lorenci Flatz zaigrale su na daskama Storybook Lifestyle Teatra i kazališnim spektaklom pod zagrebačkim nebom na Europskom trgu oduševile brojne posjetitelje!

Štulaši, interaktivni performeri s vatrenim čunjevima, hoola hoop plesačice, mađioničari, klauni i brojni drugi 'ulični umjetnici' zabavljali su Zagrepčane na dvodnevnoj manifestaciji pod voditeljskom palicom Ivana Vukušića vodećeg lifestyle magazina. Brojne osobe s domaće estradne i društvene scene posjetile su Storybook Lifestyle Teatar, poput glumice Ankice Dobrić, TV voditeljica Renate Sopek i Ane Radišić, radijske voditeljice Andree Andrassy, ali i zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

Na Europskom trgu, u sklopu Europskog tjedna mobilnosti, održana je u subotu i jubilarna, 5. zagrebačka biciklijada u organizaciji Grada Zagreba, koju je podržao i zagrebački gradonačelnik te se s mnogobrojnim biciklistima 'zaputio' prema cilju Prepuštovec! Pozornicu je 'zatresao' nastup Cabareta Chische Licshe, kazališnog benda iz Kerempuha u kojem su, s obiljem satire i humora, glumili, pjevali i svirali Ivan Đuričić, Mario Mirković, Luka Petrušić, Hrvoje Kečkeš i Maja Posavec. Prvog dana manifestacije nastupio je i bend Bang Bang, dobitnik Porina za Novog izvođača godine, a najiščekivaniji je bio nastup Ivana Dečaka iz grupe Vatra...

Storybook Lifestyle Teatar ugostio je i plesne umjetnike - ansambl Black Angels (Plesni centar Osmijeh) te &M Dance Company! Pozornicom su u večeri zatvaranja manifestacije zavladali finalisti Karlovačko RockOff festivala - bendovi Markiz i Radio Luksemburg te Ante Cash! Najveća poslastica za mnoge je zasigurno bio prerežirani insert hit predstave u suradnji s kazalištem Kerempuhena.com – u kojem su Nataša Janjić, Mia Anočić-Valentić, Nataša Dangubić, Nina Erak Svrtan i Daria Lorenci Flatz na duhovit i autoironičan način kroz pet snažnih ženskih karaktera razotkrile sve aspekte ženskog pogleda na svijet!