Ovo su najbolji tulumi u Zagrebu ovoga petka

| Art |

Ovo su najbolji tulumi u Zagrebu ovoga petka
Ovo su najbolji tulumi ovoga petka u Zagrebu!

Napokon je došao petak što znači da je vrijeme da se opustimo. Nakon napornog radnog tjedna neki vole petak navečer provesti kod kuće uz dobar film, neki uz čašu vina, dok drugi uživaju na divljim partyjima po noćnim klubovima. Danas smo složili ponudu koja nudi svakome ponešto, a u nastavku saznajte koja mjesta preporučujemo za večeras.

1. Mixtape Sessions presents KopajOvo! 

Ovo su najbolji tulumi u Zagrebu ovoga petka
Mixtape Sessions

Kopaj Ovo! je virtualni underground label i serijal deep funk/hip hop žurki pokrenutih u Rijeci 2011.god. pod spiritualnim vodstvom članova KO!, majstora za tim kotačima od čelika: 'prašnjave jagodice' dr. Smeđeg Šećera, legendarnog hrvatskog turntablista 'gumeni zglobovi' DJ Jope i 'stari ovo sve žele, a samo ja imam' DJ Kool S-a . Ovom prilikom ugostili su ih dečki iz Mixtape Sessionsa (od kojih čak 3 od 4 člana danas slave rođendan - sretan ročkas!), legendarne radio emisije s Radija Student 100.5 FM koju čine Dj Chill, Nodef i Soul Brothers (Soul Bader i Brat Slip Mat). Party će se održati u Katranu (u Podmornici), a upad je 20 kuna, a prilikom kupnje karte morate obavezno naglasiti da idete na Mixtape Sessions party te prvih 50 gostiju dobiva sexy bedž.

2. Ms. Dynamite Live!/RNB Confusion Showcase #3

Ovo su najbolji tulumi u Zagrebu ovoga petka
RNB Confusion Showcase

UK kraljica rnb, hip hop te garage zvuka, Ms. Dynamite, iza koje su čak tri puta osvojene Brit Awards, dva puta Mobo Awards te Mercury Music Prize nagrade imat će svoj premijerni nastup u sklopu RNB Confusion večeri u samo srcu grada, klubu VIP. Iza nje je izuzetno uspješna glazbena karijera, a publika je najbolje pamti po njenim hit singlovima "It takes more", "Dy-Na-Mi-Tee", "Judgement Day", "Father" te mnogim drugim. Ako ste ljubitelj ljetnih festivala, sa Ms.Dynamite ste mogli skakati na Exit ili Hideout Festivalima, a zagrebački nastup biti će joj prvi. Pozornicu često dijeli sa trenutno najvećim zvijezdama na planeti Disclosure, Chris Martinom ili Nicki Minaj i dr. Party počinje u 23 sata, a upad je 60 kuna.

3. Tabančenje

Ovo su najbolji tulumi u Zagrebu ovoga petka
Tabančenje

Taban Bar&Hostel Vam predstavlja Tabančenje po prvi put na dva floora, a party starta u 22 sata. Na gornjem flooru je standardni DJ Marko Halaus koji ovog puta sa sobom donosi plesom popraćene zvukove od ludih 70-ih do dana današnjeg, izborom poznatih i nepoznatih disco, funky i soul stvari. Na donjem flooru, u podzemlju Tabana, DJere&Wuchko smišljaju opake planove kako zabiberiti večer svojom selekcijom pjesama koja seže u sve žanrove i u tandemu su savršeni za dobru čagicu. Uz njih, tu je i DJ De Niss koji selekcijom najfinijeg deep housea upotpunjuje širinu muzike koja će se puštati. Uz sve to upad je besplatan, a dečki kažu da je zabava zagarantirana!

4. Soul Fridays

Ovo su najbolji tulumi u Zagrebu ovoga petka
Soul Fridays

Za ekipu željnu nešto profinjenijeg partyjanja, garantirano dobru ponudu petkom ima novi zagrebački barAlfresco. Kao i svakoga petka očekuje vas Soul Fridays gdje će vas uz najbolji izbor r'n'b i house glazbe rasplesati DJ BRC, a kako je Alfresco bogat raznovrsnim kvalitetnim vinima, osmislili su i odličnu ponudu; Uz naručenu butelju vinarije "Josić", Alfresco vam poklanja platu sira gratis - nije li ovo idealan način za opustiti se nakon naporna petka na poslu? Program kreće 21 u sat, a ulaz je besplatan.