10 stvari koje niste znali o Jeleni Marinović

| Fashion |

#ostanidoma 10 stvari koje poznati rade kod kuće

Naša novinarka Ivana Mišković magistrirala je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti. U slobodno vrijeme obožava otkrivati novitete u svijetu mode i ljepote. Zadnje dvije godine radi kao novinarka na Wall.hr te je svojim trudom i radom doprinijela razvoju našeg portala čime je brzo napredovala. U sklopu kampanje #ostanidoma " donosit će "10 stvari koje poznati rade o kuće".

Jelena Marinović je jedna od najpoznatijih hrvatskih Instagram djevojaka, a nama je odlučila otkriti 10 nepoznatih stvari sebi.

Jelena Petrović je 27-godišnja  magistra ekonomije, zaposlena kao računovotkinja u jednoj manjoj tvrtki, a na najpoznatijoj društvenoj mreži se još uvijek predstavlja djevojačkim prezimenom, točnije kao Jelena Marinović, i na njoj ima skoro 50 tisuća pratitelja.

Jelenu odlikuje pozitivnost, opuštenost, iskrenost i puno osmjeha, uz, jasno, pregršt zanimljivih odjevnih kombinacija koje pomno pratimo. Oduševljeni pozitivnom vibrom kojom zrači i privlači, odlučili smo Jelenu zamoliti da nam s dalekih Filipina na kojima trenutno uživa sa svojim dragim, pošalje 10 nepoznatih stvari o sebi.

U nastavku vam donosimo 10 stvari koje niste znali o Jeleni Marinović.

1. Imam mini opsjednuće čišćenjem - ne mogu se opustiti i odmarati ako mi stan nije uredan i čist. Obožavam kada sve pospremim, pa upalim svijeću i odmaram na kauču.
2. Ova činjenica je usko povezana s prethodnom - na putovanja nosim Domestos maramice pa prvo prebrišem wc i ostale plohe koje ću koristiti, i tek se onda slobodno krećem po smještaju. Znam, psiho sam!
3. Naučila sam kuhati uz baku još kao dijete. Kao djeca smo ljetovali kod bake i djeda u Zadru, a sestri i meni bilo je zabavno kuhati s bakom te smo tako i naučile sve.
4. Možda na van ne djelujem takva, no u biti sam poprilična emotivka i velika maza.
5. Jednom prilikom sam mamin auto zagrebla svojim - dvije muhe jednim udarcem!????
6. Nikada nisam bila neki maher u sportovima. Trenirala sam rukomet, no više sam bježala od lopte nego što sam igrala. Jedino od sportova što volim i što mi ide je skijanje. S druge strane, trenirala sam jazz dance i u tome sam bila dosta dobra.
7. Skočila sam bungee iako sam uvijek govorila da nikad neću (do tog trenutka), i sad bih opet napravila nešto ‘ludo’ - možda skok padobranom.
8. Nemam niti jednu tetovažu, niti imam u planu tetovirati se. Jednostavno nikada nisam bila zagrijana za tetoviranje, mislim da nije za mene.
9. Od ljudi me odbija arogancija, sebičnost i snobizam.
10. Veliki sam gurman, volim puno jesti i gotovo sve jedem, no nažalost nisam jedna od onih kojima se ne kilogrami ne primaju.

Nama Jelena izgleda savršeno te joj želimo super provod na Filipinama i mnoštvo sjajnih odjevnih kombinacija, u što uopće ne sumnjamo.