Pripremite se, stiže žuta epidemija - Malci napadaju kina!

| Film |

Minions

Priča koji nam predstavljaju Illumination Entertainment i Universal Pictures počinje na samom početku vremena  

Kao jednostanični organizmi koji su s vremenom evoluirali, Malci su oduvijek služili najgore gospodare. Budući da su im gospodari stalno nestajali, od T. rexa do Napoleona — našli su se u nevolji, jer nisu imali kome služiti te su pali u depresiju i stoga je jedan od njih po imenu KEVIN skovao plan. On i buntovni tinejdžer STUART te simpatični BOB krenut će u svijet u potrazi za novim zlim gospodarom. Put će ih dovesti do potencijalne nove gospodarice po imenu Scarlet Overkill (Sandra Bullock), a na putu od Antarktika do New Yorka i Londona suočit će se s brojnim izazovima i najvećim izazovom dosad: spašavanjem Malaca od istrebljenja.

Za hrvatsku urnebesnu sinkronizaciju zaslužni su: Renata Sabljak, Luka Peroš, Hrvoje Klobučar, Jasna Bilušić, Borko Perić, Mila Elegeović i Rene Bitorajac, a pretpremijerno film se može pogledati u kinima Cinestara od 7. srpnja (početak prikazivanja 9. srpnja 2015.).

Minions

Za ovu urnebesni animirani film darujemo dva puta po dvije ulaznice u Cinestar kinu Zagreb (Branimir Centar) koju možete iskoristiti od 9. srpnja do 15. srpnja 2015.godine. Dobitnika ćemo objaviti 9. lipnja 2015. do 17h. Sve što trebate napraviti je:

  1. biti fan Wall.hr portala na Facebooku
  2. podijeliti ovaj članak na svojem profilu (na opciji public i preko Wall.hr Facebook fan stranice) uz rečenicu "Želim ići gledati film "Malci" u Cinestar Zagreb"
  3. ispod članka ostaviti komentar "Želim ići gledati film "Malci" u Cinestar Zagreb" kako bismo vas mogli obavijestiti

Sretno! :)