Nove epizode popularnih serija Moć i Uhvatite maloga na Pickbox NOW-u

| Film |

Na Pickbox NOW dolaze nam nove epizode glamurozne kriminalističke serije Moć (Power) i kriminalističke komedije Uhvatite maloga (Get Shorty).

Nove epizode moći ćete gledati svakog ponedjeljka, odmah nakon svjetske premijere, a u nastavku pročitajte što možete očekivati.

MARY J. BLIGE U POSLJEDNJOJ SEZONI MOĆI

Šesta sezona glamurozne kriminalističke serije Moć (Power) producenta 50 Centa napokon je stigla, a nove epizode bit će dostupne svakog ponedjeljak. Šesta sezona ujedno je i posljednja te nosi naziv Posljednja izdaja. Podijeljena je u dva dijela i sveukupno ima 15 epizoda, a posljednjih 5 epizoda gledat ćemo u siječnju.

Na posljednju sezonu veže se sočna se vijest. Naime, u njoj ćemo gledati Mary J. Blige koja je za svoju ulogu u seriji Moć izjavila: „Poznajem toliko Tasha, toliko Ghostova. Bila sam u vezi s puno Ghostova. Velika sam ljubiteljica serije i zahvalna sam što mogu biti dio nje.“.

Kreatori serije Courtney Kemp i Curtis „50 Cent“ Jackson stvorili su svijet prepun kompleksnih i dinamičnih likova koji nose glamuroznu atmosferu ove kriminalističke serije prepune nepredvidljivih obrata.

50 Cent tumačio je ulogu dilera Kanana koji, u petoj sezoni, pogine te se zato, 50 Cent, u šestoj sezoni prvi put pojavljuje u ulozi redatelja, a u prošlosti je režirao treću epizodu za koju kaže da ima „neke od najviše divljih scena u seriji Moć.“

UHVATITE MALOGA (GET SHORTY) – KAKO PRESTATI BITI UBOJICA I SNIMITI FILM

Treća sezona mračne kriminalističke komedije Uhvatite maloga  (Get Shorty) premijerno će se prikazivati svakog ponedjeljka na Pickbox NOW. Serija se temelji na popularnom romanu Elmorea Leonarda, a nova sezona sastoji se od 7 epizoda.

U glavnim su ulogama fenomenalni Chris O'Dowd i Ray Romano.

Priča prati Milesa (Chris O'Dowd) – kriminalca i ubojicu koji pokuša promijeniti profesiju i postati filmski producent, a u tome mu pomaže okorjeli filmaš Rick (Ray Romano). Na kraju druge sezone Daly još uvijek uspijeva balansirati između svoje kriminalne prošlosti i ambicije da uspije u Hollywoodu, a Rick pristane surađivati s FBI-em i biti ozvučen. Kako će događanja dalje odigrati, gledat ćemo u novoj sezoni. Miles ne odustaje od svog sna te ga čak ni zatvor iz kojega je nedavno izašao neće spriječiti da pokuša naći načine kako snimiti film.