Novi roman Alice Hoffman o obitelji i snazi ljubavi: "Pravila magije"

| Book |

Pravila magije - Alice Hoffman
Pravila magije

 Profil je objavio novu raskošnu, uzbudljivu i potresnu priču Alice Hoffman o obitelji i snazi ljubavi: Pravila magije.

Što se dogodilo obitelji Owens prije Čarolija za svakodnevnu upotrebu?

 Za obitelj Owens ljubav je prokletstvo još od 1680., kad je Maria Owens osuđena kao vještica samo zato što je zavoljela pogrešnog muškarca. Stotinama godina kasnije u New Yorku, na pragu šezdesetih 20. stoljeća, Susanna Owens svjesna je da su njezina djeca – zahtjevna Franny, povučena Jet i karizmatični Vincent – opasno jedinstvena. Stoga Susanna određuje pravila kojih se moraju strogo pridržavati: nema šetnji po mjesečini, nema ploča za vračanje, nema svijeća ni crvenih cipela, nema mačaka ni gavrana... 
I najvažnije: nikada, nikada se ne smiju zaljubiti. Ali kad djeca upoznaju svoju tetu Isabelle, koja živi u gradiću u Massachusettsu, počet će otkrivati obiteljske tajne i istinu o tome tko su oni doista. 
Roman Pravila magije maestralan je povratak Alice Hoffman članovima obitelji Owens, smješten u razdoblje koje je prethodilo njezinu najpoznatijem, ekraniziranom romanu Čarolije za svakodnevnu upotrebu.

"Neodoljivo!"

USA Today

"Čitati Alice Hoffman nalik je upadanju u dubok san, gdje su osjetila naglašena, a ljubav suvereno vlada. Pravila magije nisu izuzetak – kad sam započela s pričom o dvjema sestrama i bratu koje je ljubav proklela, a očajnički tragaju za njom – poželjela sam da se nikada ne probudim."

Jodi Picoult

"Divna proza majstorice magičnog realizma."

Marie Claire