Wall.hr knjiga tjedna: Nešto je u vodi, Catherine Steadman

| Book |


knjiga, mozaik knjiga
Nešto je u vodi, Catherine Steadman

Danas vam preporučamo zanimljivi roman, prvijenac koji je poharao svjetske top liste te je bestseler New York Timesa, knjiga autorice Catherine Steadman, Nešto je u vodi.

Catherine Steadman svoju karijeru započela je kao glumica, a onda je 2018. godine potvrdila da je vrhunska i u pisanju romana. Autorica je prije pisanja romana najveću slavu stekla glumeći u serijama Downton Abbey i Tutankhamun. Prva knjiga Catherine Steadman odmah je poharala svjetske top liste nakon što ju je slavna glumica Reese Witherspoon uvrstila u svoj knjižni klub Hello Sunshine. Jeziva priča o mladom bračnom paru za koji tropski otoci znače, umjesto željenog raja, suočavanje s nečim stravičnim – a to su možda baš oni sami.

Ovaj uzbudljivi roman oduševio je i dobitnicu Oscara Reese Witherspoon, koja osim što je poznata uspješna glumica i producentica je i velika zaljubljenica u knjige. Naime, Witherspoon je lice uspješnog književnog kluba Hello Sunshine koje veoma dobro pogađa koje će knjige biti veliki svjetski hitovi, a upravo je ova knjiga bila na popisu njezinih omiljenih naslova. Svoju fascinaciju ovim napetim trilerom Witherspoon nije skrivala, a u njegovu priču se toliko zaljubila da je sa vlastitom produkcijskom kućom odlučila snimiti film, za koji se nada da će jednako tako oduševiti mnogobrojnu publiku. 

Mozaik knjiga preporuka
Nešto je u vodi, Catherine Steadman

O KNJIZI:

Erin je redateljica nadomak važnom profesionalnom uspjehu; Mark je naočit investicijski bankar pred kojim je svijetla budućnost. Doima se da imaju sve, a tada Mark izgubi posao i u njihovu savršenom životu počnu se pojavljivati pukotine. No oni su odlučili uspjeti. Rezerviraju bračno putovanje iz snova i vjeruju da će se sve srediti samo od sebe – naposljetku, imaju jedno drugo. Na tropskom otoku Bora Bori Mark odvodi Erin na ronjenje. Mark je s njom – ona zna da će je on čuvati. Sve će biti u redu. Sve dok ne pronađu nešto u vodi. Torbu punu novca. Erin i Mark odlučuju zadržati svoje otkriće u tajnosti – naposljetku, ako nitko drugi to ne zna, kome bi naudili? Njihova odluka pokrenut će razoran niz događaja koji će ugroziti sve do čega im je stalo.