Wild Rubis je dragulj Citroenove DS linije

Citroren DS Wild Rubis

Konceptni Citroen DS linije WILD RUBIS predstavljen je javnosti samo nekoliko dana prije nego što će biti izložen na Sajmu automobila u Šangaju i to u dvorcu Cheval Blanc, jednom od najprestižnijih vinogradarskih područja u općini Saint-Emilion, te na impresivnim i divljim cestama regije Tarn, u samoj blizini veličanstvenog mosta Millau, gdje je događaj zabilježen na fotografijama i videima.

Nakon modela DS3, DS4, DS5 i konceptnog vozila NUMÉRO 9, konceptno vozilo WILD RUBIS novi je izražaj DS linije. Usvojivši jedinstven i prepoznatljiv stil, koji se uz profinjenost i iznimnu završnu obradu odlikuje i maštovitošću te emotivnošću,  oplemenjuje DNA te linije. Koncept WILD RUBIS nagovještava budući SUV DS linije kojemu se zaista radujemo. Osmišljen upravo za hibridnu tehnologiju plug-in, koncept WILD RUBIS diči se tehnološkim inovacijama koje će se moći doživjeti i otkriti u Šangaju, prigodom njegova izlaganja na nadolazećem sajmu.

Osmišljeno u Parizu, prijestolnici mode i nakita, konceptno vozilo WILD RUBIS novi je izražaj DS linije. Njegova dosad neviđena silueta objedinjuje snažne linije SUV-a s profinjenim crtama DS linije. Dugačka 4,7 m, široka 1,95 m i visoka 1,59 m, posljednja kreacija Ds studija raspolaže izvanrednim međuosovinskim razmakom od 2,9 m. Velikodušne dimenzije ulijevaju osjećaj moći i snage, pobuđuju želju da u njega sjednete, a odgovaraju i stvarnim potrebama kupaca za performansama i polivalentnošću modela visoke klase. Na svojim 21-inčnim kotačima, postavljenim na 4 kuta vozila, u vožnji nudi nevjerojatan doživljaj. Ugaleriji pogledajte kako izgleda Wild Rubis.

Koncept Wild Rubis

Slični članci: