Visoka moda za kućne ljubimce

Bitch New York

Davno smo zaključili kako kućne ljubimce vrlo često stavljamo u istu kategoriju s djecom za koju bi napravili više nego za sebe same. Kad se o njima radi, ne pita se za cijenu, vrijeme ili kako nešto ostvariti. Jednostavno kupujemo što nam se sviđa.

Toga je svjestan i proizvođač visoke mode za kućne ljubimce Bitch New York koji je osmislio ni manje ni više nego kolekciju za vjenčanja. Canine Weddding Apparel (Vjenčana oprema za pse) uključuje vjenčanice, svečana odijela i popratni accessoire za pse različitih veličina. Kao što smo već napomenulu Bitch New York u svojoj ponudi ima samo luksuzne proizvode pa si ovakvu ekstravaganciju ne mogu svi priuštiti.

Unikatni dizajnerski predmeti poput personaliziranih i ugraviranih pločica s imenom, kristalnih ogrlica kriju se u njihovom dućanu, a ova posebna kolekcija  koju je dizajnirao Deni Alexnder sastoji se od vunenih odijela, satanskih i svilenih vjenčanica, ogrlica s biserima i mašnama te leptir kravata. Jeste li spremni vašem ljubimcu priuštiti ovakav luksuz?


Slični članci: