"Naše vjenčanje" - događaj koji budući mladenci ne smiju propustiti!

Kristalna dvorana hotela Westin

U najromantičnijem mjesecu u godini, veljači, četiri vrhunska zagrebačka hotela The Westin Zagreb, Sheraton Zagreb, Four Points by Sheraton Panorama Zagreb te International svima koji se pripremaju uploviti u bračnu luku predstaviti će svoju viziju svadbenih svečanosti.

Događanje "Naše vjenčanje" održati će se u Kristalnoj dvorani hotela Westin Zagreb 23. veljače od 11 do 15 sati. HUP Zagreb, već drugu godinu zaredom organizira ovaj jedinstveni događaj čiji je cilj predstaviti širok raspon ponuda i mogućnosti za organizaciju svadbenih svečanosti.

Posjetitelji će tako na jednom mjestu lako steći uvid u svu raskoš i raznovrsnost ponuda za vjenčanje, pogledati različite svečane postave stolova, okusiti najfinije svadbene jelovnike, razgovarati sa stručnjacima za organizaciju vjenčanja te izabrati opciju koja će najbolje odgovarati njihovim željama i potrebama.  

Kako bi posjetitelji mogli dobiti što bolju viziju svog savršenog vjenčanja, organizirani su i dodatni sadržaji. Od predstavljanja najnovijih trendova u dizajnu vjenčanica i svečanih odijela, preko novina iz svijeta kozmetike, pa do najljepših cvjetnih aranžmana i najpoznatijih glazbenih melodija koje obilježavaju ceremonije vjenčanja - posjetitelji će moći na jednom mjestu odabrati najbolju ponudu za sebe. Ako planirate uskoro pred oltar, Westin Zagreb mjesto je na kojem morate obavezno biti 23. 2.!


Slični članci: