Kate Moss i Rihanna u sado-mazo editorijalu

SEKSI SADO MAZOAC FOTOGRAfije

Polugole fotografije Rihanne i Kate Moss nisu apsolutno ništa novo, no kada su na fotografijama njih dvije zajedno i to pred objektivom Maria Testina onda je to ipak nešto posebno. Naravno, rezultat je serija jako seksi fotografija. Sigurno smo kako će ove fotografije završiti u školskim ormarićima tinejdžera diljem svijeta, kao i ormarićima u športskim svlačionicama, ali i ispod madraca mnogih mladića.

Kate Moss i Rihanna zaista su gole i to u više nego prijateljsko seksi, vrućem editorijalu za prosinački V magazine. Fotke je objavila sam Rihanna na svom Instagram profilu, a ostale se još željno iščekuju.

Kate i Rihanna na ovim sado-mazo fotografijama izmjenjuju se u podređenim i domino ulogama pa je tako malo Kate Rihanni u krilu, a malo Rihanna Kate u krilu, a tu su i fotke na kojima su ove dvije poznate dame na sve četri. Kombinacija donjeg rublja, čipke, golotinje, dugih noktiju i visokih štikli nešto je za što smo sigurni da neće promaknut ni jednoj ženi, ali  ni muškarcu.

Čini nam se kako je cijeli svijet poludio za romanom Pedeset nijansi sive (50 Shades of Grey) pa su se i Kate i Rihanna odlučile baciti u ove seksi uloge.


Slični članci: