Zdravi i slatki snack idealan je ako želite paziti na liniju

| Wine and dine |

Donsonimo vam recept za zdravi desert od borovnica

Ljeto nam je sve bliže što znači da bi pripreme za skidanje u kupaće kostime trebale biti u punom jeku. Želite li biti u dobroj formi na plaži ono na što prvenstveno morate obratiti pozornost jest prehrana.
Uravnotežena i zdrava prehrana su ključne baš kao i kalorijski deficiti koji vas jedino može dovesti do manjeg broja na vagi. Ono što biste prvenstveno trebali izbaciti iz prehrane ako želite postići top formu za ljeto jesu slatkiši odnosno šećer.

Donsonimo vam recept za zdravi desert od borovnica

Baš iz tog razloga mi smo se bacili u potragu za finim i zdravim snackom koji će utažiti vašu želju za slatkim. Borovnice, jogurt i čokolada odličan su spoj, a još kada se smrznu dobivate zdravi sladoled u kojem možete uživati bez grižnje savjesti.

Donsonimo vam recept za zdravi desert od borovnica

Mjericu borovnica stavite u čašicu grčkog jogurta. Dobro promiješajte te sa žlicom zagrabite i stavite na tanjur te stavite u zamrzivač dok se ne smrzne. Na pari otopite tamnu čokoladu te smrznute borovnice potopite u čokoladu dok sa svih strana budu obavijene u čokoladu te ponovno vratite u zamrzivač do se i čokolada ne smrzne.