Zašto su kokice najbolje grickalice koje možete grickati

| Wine and dine |

Otkrijte razloge zašto su kokice najzdravije grickalice

Gledanje filma ili serija apsolutno je nezamislivo ako nešto ne grickate. Neki vole grickati slano neki slano. No bilo da ste fan slatkog ili slanog jednostavno je sigurno da su film plus kokice najbolja kombinacija.
Na primjer odlazak u kino apsolutno je nezamisliv bez kokica, a zašto su baš kokice najbolje grickalice saznajte u nastavku.
Postoji cijeli niz grickalica poput, chipsa, nachosa, smokija... No sve te grickalice su vrlo nezdrave te imaju loš efekt na naše zdravlje i kilograme no kokice su izuzetak jer one se mogu svrstati i u skupinu zdravih, ali i u skupinu nezdravih grickalica, a gdje će one pripasti ovisi o načinu na koji ih pripremite.
Kokice koje kupite u kinu ili trgovini ili ih pak napravite u mikrovalnoj nisu zdrave jer sadrže puno masnoće i soli. Najbolje kokice su one iz aparata za izradu kokica na vrući zrak jer za njihovu izradu nije potrebna masnoća.

Otkrijte razloge zašto su kokice najzdravije grickalice

Zašto su kokice najbolje grickalice?
Kokice koje su napravljene pomoću vrućeg zraka i koje ne sadrže masnoću vrlo su niskokalorične, a velikog su volumena što u prijevodu znači da ih možeš pojesti puno i ne udebljati se. Također one su bogate vlaknima i baš zbog vlakana koje sadrže u sebi, kokice, će nas dugo držati sitima. Osim vlakana kokice sadrže vitamin B, kalij i jod. Kokice poboljšavaju rad crijeva i vrlo su lako probavljive.