Zagrepčani ne prestaju pričati o Chia Cups Shop&CoffeeBaru – trenutno najslađem kafiću u Zagrebu

| Wine and dine |

Chia Cups Shop&CoffeeBar

Poznata je ljubav između Zagrepčana i ispijanja kave. Večina stanovnika glavnoga grada satima može sjediti u omiljenom kafiću i ispijati kavu. Osim dobre kave volimo i lijepi te udoban ambijent.

Chia Cups Shop&CoffeeBar

Nedavno je, u Zagrebu, otvoren novi kafić o kojem Zagrepčani ne prestaju pričati. Naime riječ je o Chia Cups Shop&CoffeeBaru u čije smo se uređenje zaljubili na prvi pogled. Ono što je prepoznatljivo za ovaj lokal jest to što je cijelo uređenje ustvari točkasto. Točkice krase, ovaj, tako unikatan prostor.

Chia Cups Shop&CoffeeBar

Vlasnica Filipa Sorko poznata je postala po ručno rađenim šalica koje su, također, bile ukrašene točkicama. U Chia Cups Shop&CoffeeBaru osim što možete uživati u lijepom ambijentu te što možete popiti izvrsnu kavu možete i kupiti preslatke šalice te dio Chia Cups Shop&CoffeeBar ponjeti sa sobom kući.

Chia Cups Shop&CoffeeBar

Chia Cups Shop&CoffeeBar možete pronaći na lokaciji Šenoina 22, a u ponudi imaju Cogito kavu, Teasheena čajeve, Materia matchu, vruću čokoladu, Chai latte, Salep s cimetom i pistacijom, Caffe D’Orzo…

Chia Cups Shop&CoffeeBar