Za dva dana počinje najukusniji ''tjedan'' u godini

| Wine and dine |

Uz sunčano i toplo proljeće neopisivo paše Tjedan restorana – gastro manifestacija za vrijeme koje uživamo u fantastičnim jelima po cijeni od 100 i 125 kuna.

Najukusniji tjedan u godini održat će se u periodu od 13. do 22. ožujka 2020. godine, a sudjelovat će restorani s područja cijele Hrvatske.

Devedeset restorana provjerene kvalitete potrudit će se da punih 10 dana uživamo, slavimo, veselimo se i biramo. A izabrati nam neće biti lako jer birat ćemo između čak 800 predjela, glavnih jela i deserta, uz uključenu čašu vina ili aperitiv. 

Manifestacija Tjedan restorana već je desetu godinu za redom omiljena kod svih koji vole uživati u pravoj gastronomiji. To je prilika da posjetimo restorane koje tijekom godine nismo u mogućnosti posjetiti, ali i prilika da organiziramo ugodna druženja s obitelji i prijateljima uz izvrsnu hranu. Svake je godine sve popularnija, a restorani su popunjeni do posljednjeg mjesta.

Devedeset restorana sudionika koji zadovoljavaju stroge kriterije organizatora u navedenom razdoblju gostima nude posebno osmišljene jelovnike po cijeni od 100 kn za ručak i 1oo ili 125 kn za večeru, a popis možete pronaći na njihovoj web stranici.

Manifestacija Tjedan restorana inspirirana je sličnim akcijama koje se održavaju u svjetskim metropolama poput New Yorka i Londona, čiji cilj je omogućiti što većem broju građana posjet restoranima, promocija restoranske kulture, poticanje interakcije ugostitelja i posjetitelja restorana te oživljavanje gastro scene Hrvatske.