Vrijeme je za sirove kolače

| Wine and dine |

Instagram / @lauriannerawcakes

Zdravi kolači? Itekako je moguće, a mi ćemo vam objasniti kako i zašto. Od sada ćete konzumirati isključivo sirove kolače.

Obožavamo kolače i iskreno bi im mogli konzumirati i u njima uživati svakodnevno. Kolač za doručak uz šalicu kave ili čaja, pa onda ponovno u popodnevnim satima, možda se koji ugura i uz večernje gledanje filma. Već smo naučili da je zajednica zdrave i veganske hrane jedna od najaktivnijih i oduševljavaju nas novim receptima super zdravih jela, a sada i takozvanih sirovih kolača.

Sirovi kolači ne zahtijevaju pečenje, šećer, a ne sadrže ni gluten. Sve češće ih viđamo, a može ih se kupiti i u sve većem broju slastičarnica, no također ih možete i sami napraviti.

Instagram / @rawrfoods

Bez obzira bili već poznati po svom kulinarskom umijeću ili ste tek zakoračili u kuhinju, ne sumnjamo da ćete pronaći svoj omiljeni recept koji ćete pripremiti bez puno muke. Na pećnicu zaboravite da postoji, jer ništa ne mora biti pečeno. Svi vitamini i minerali u potpunosti su sačuvani u ovim kolačima što je u skladu s trendom sirove hrane. Ovi neprerađeni, svježi i hranjivi kolači, najzdraviji su izbor za desert.

Instagram / @rawcakesbycoco

Sve što vam treba za pripremu nekog od sirovih kolača je radna ploča, nož i blender, odnosno sjeckalica. Ako već posjeduje sve tri stvari, tada vas više ništa ne može spriječiti i zakrčiti put ka vašem trijumfu, odnosno sirovim kolačima.