Viralni TikTok recept: vrlo jednostavni pizza tost po recepturi Hailey Bieber

| Wine and dine |

Recept za pizza tost

Hailey Bieber trenutno je jedna od najpoznatijih manekenki također poznata je i po svojim vrlo smjelim street style kombinacijama. Sa sigurnošću bismo mogli reći kako je Hailey jedna od najbolje obučenih žena na svijetu.
No iako po liniji Hailey Biber nikada ne bi rekli ona je velika obožavateljica ukusne hrane. Osim što voli fino jesti ona je smjela i u kuhinji te jako voli kuhati.
Ovih dana definitivno najpopularniji recept na TikTok-u je njezin recept za pizza tost. Vrlo jednostavan recept sa svega nekoliko sastojka otkrivamo vam u nastavku.

Recept za pizza tost


Recept za pizza tost po recepturi Hailey Bieber
Sastojci:
- kruh
- maslac
- maslinovo ulje
- rajčica
- sol
- papar
- burata
- parmezan
- umak za pizzu ( pasata, origano, sol, papar)
Recept
Kruh je potrebno narezati na šnite koje zatim trebate premazati s putrom i maslinovim uljem s obje strane. Kruh je zatim potrebno zapeći na tavici dok ne pozlati. Kada kruh postane hrskav maknite ga s tave te na njega stavite buratu. Cijelu površinu kruha prekrijte ovim kremastim sirom. U drugoj posudi začinite rajčicu koju ste prethodno narezali na tanke šnite. Rajčicu začinite s limunovim sokom, maslinovim uljem, soli i paprom. Rajčicu stavite na kruh i buratu te stavite u pećnicu na 200 stupnjeva dok se rajčica ne ispeče. Dok se kruh peče u pećnici, vi pripremite umak. Sve što vam potrebno jest pasata i začini. Kada se rajčica ispeče iz pećnice izvadite kruh te na rajčicu stavite umak. Po vrhu naribajte malo parmezana i zapecite u pećnici.