Veuve Clicquot Rich – šampanjac kreiran za ljetna osvježenja

| Wine and dine |

Veuve Clicquot Rich

Veuve Clicquot, francuski šampanjac omiljen je među eno-znalcima i poznavateljima vrhunske kvalitete. Riječ je o jednom od najpoznatijih šampanjaca koji potrošačima diljem svijeta predstavlja sinonim za luksuz i prestiž. Izdvajamo Veuve Clicquot Rich, prvi šampanjac posebno kreiran za spajanje s različitim svježim sastojcima, čiji bogati okus zadovoljava svačije nepce.

Voće i drugi zanimljivi sastojci uzdignuti su na novu uzbudljivu razinu u kombinaciji s Veuve Clicquot Rich šampanjcem. Prepoznatljiva kvaliteta Veuve Clicquot šampanjca povećana je povezivanjem sa svježim voćem ili drugim sastojcima – ananas, grejp, paprika, celer, svježi krastavac ili crni čaj, a sve s dodatkom kockica leda.

Jedinstvenost svježe kombinacije svakako je odlika prestižnog Veuve Clicquot Rich šampanjca iz samog srca regije Champagne . Privlačne boje i intenzivnog mirisaVeuve Clicquot Rich pruža izuzetan pjenušavi užitak. Elegantan i senzualan, nudi izuzetnu ravnotežu cuvee-a Pinot noir (45%), Meunier (40%) i Chardonnay (15%) . Sa svježom, voćnom i gurmanskom notom Veuve Clicquot Rich, savršen je izbor za uživanje u ljeti ili zimi, od obale do kopna, danju ili noći, bilo kada i bilo gdje.

Veuve Clicquot Rich

U povijesti šampanjca, vina koja su povezana zbog veće slatkoće uobičajeno su opisivana kao „Rich“, odnosno „Bogata“. Čak i nedavno pronađene Veuve Clicquot boce na Alandskim otocima iz 1840. godine, sadrže po litri preko 150 grama šećera. Danas, Veuve Clicquot potiče i nastavlja tu tradiciju sa suvremenim RICH – šampanjcem koji je posvećen raznolikosti okusa.

Kvaliteta Veuve Clicquot šampanjaca prepoznata je i u Hrvatskoj, a dostupan je u Miva Galeriji vina, u Ulici grada Vukovara 56a.