Veuve Clicquot Pop-Up Bar otvara ljetnu sezonu u Esplanadi

| Wine and dine |

Veuve Clicquot Pop-Up bar na Oleander terasi

Zagreb se i ovo ljeto našao u odabranom društvu top destinacija u koju je, u sklopu svjetske turneje, stigao luksuzni retro šik Veuve Clicquot Pop-Up bar na kotačima. Atraktivni Veuve Clicquot Pop-Up bar parkirao se u Esplanadi, a glamuroznim događajem partneri projekta, Esplanade Zagreb Hotel i Miva Galerija vina najavili su ljetnu sezonu druženja na Oleander terasi. Uzvanici, predstavnici medija i osobe iz javnog života prepustili su se ispijanju poznatih Veuve Clicquot šampanjaca, primamljivim i maštovitim zalogajima chefa, Ane Grgić i uživanju u žutom ozračju terase. Za odličnu atmosferu pobrinuli su se Power Supply - Vanja Ileković na saksofonu, Marko Duvnjak na kongama i trubi te DJ Luca Goya, koji su svojim glazbenim chill out repertoarom potaknuli pozitivne vibracije i stvorili jedinstveni ljetni ugođaj na Oleander terasi.

Veuve Clicquot Pop-Up bar na Oleander terasi

Atraktivni Veuve Clicquot Pop-Up bar na kotačima bit će parkiran na Oleander terasi od 10. - 20. lipnja te će svakodnevno od 12 – 23 sata biti otvoren za sve ljubitelje poznate žute etikete francuskih šampanjaca kako bi u privlačnom ozračju mogli uživati u selekciji rashlađenih mjehurića i slasnim ljetnim zalogajima koje je kreirala chef, Ana Grgić. U ponudi će se naći  oscietra caviar i svježe kamenice na ledu, slasne pržene kozice na salati od začinskog bilja, pečeni camembert poslužen sa salatom od jagoda, mini burger s cheddar sirom i coleslaw salatom, slasni steak sendvič i goveđi carpaccio, kao i primamljivi fondue od fine čokolade sa svježim jagodama, kremom od mascarponea i hrskavim biskvitom, a sve po promotivnim cijenama. Selekcija rashlađenih šampanjaca iz asortimana Veuve Clicquota uključivat će Veuve Clicquot Brut, Veuve Clicquot Rich, Veuve Clicquot Rosé, Veuve Clicquot Rosé Vintage i Veuve Clicquot La Grande Dame Blanc 2004.

Veuve Clicquot Pop-Up bar na Oleander terasi

Gosti će uz to moći uživati u prigodno dotjeranom žutom ugođaju Oleander terase, udobnim ležaljkama, suncobranima i pogledu na grad. U večernjim satima, od 19 – 23 sata, za odličnu atmosferu i glazbeni ugođaj pobrinut će se DJ Luca Goya. Veuve Clicquot Pop-Up bar bit će otvoren svakim danom od 10. - 20. lipnja od 12 - 23 sata. Ulaz je slobodan.

Nadahnuta žutom bojom i dizajnom 50-ih godina prošlog stoljeća raskošna Veuve Clicquot prikolica dio je globalnog i ekskluzivnog Veuve Clicquot projekta kojim se promovira druženje, umjetnost, dizajn te kultura ispijanja šampanjaca u kombinaciji s kreativnim konceptom hrane.

Veuve Clicquot Pop-Up bar na Oleander terasi

Kombinacija povijesti ove slavne šampanjske kuće i hotela Esplanade, naša zajednička strast za kvalitetom, inovacijama u poslovanju, dizajnom i novim kreativnim idejama, povezali su nas u partnerstvo koje se nastavlja i ove godine. Sretan sam zbog toga i vjerujem da će projekt u narednih desetak dana privući na Oleander terasu brojne gurmane i ljubitelje ovog francuskog šampanjca kako bi uz primamljive zalogaje uživali u dobroj atmosferi u centru Zagreba.“ naglasio je Ivica Krizmanić, generalni direktor hotela.

Veuve Clicquot Pop-Up bar na Oleander terasi

„Iznimno smo ponosni i sretni da je Zagreb i ove godine po drugi put odabran biti domaćinom ovog globalnog projekta. Veuve Clicquot ovom atraktivnom prikolicom na turneji svjetskim metropolama nastoji spojiti svoj poznati šampanjac s ukusnim delicijama, a ništa drugačije neće biti ni u Zagrebu. Parking mjesto osigurala je zagrebačka Esplanada na svojoj ljetnoj Oleander terasi, a suradnja ovog legendarnog hotela s vrhunskom žutom etiketom rezultirat će jedinstvenim gastro događajem otvorenim za sve posjetitelje.“, istaknula je Jasna Mohor, direktorica marketinga tvrtke Miva d.o.o., generalnog distributera ovih šampanjaca za Hrvatsku.

Veuve Clicquot Pop-Up bar na Oleander terasi