Večer posvećena Felliniju u Kinoteka food and baru u Splitu

| Wine and dine |

Splitska Kinoteka food and bar iz tjedna u tjedan ugošćava filmske tematske večeri s večerom u sljedovima kojima obogaćuje splitsku gastro ponudu. Nakon večeri posvećene Fridi Kahlo na Dan žena te večeri posvećene Oscarima, očekuje nas večer posvećena filmovima Federica Fellinija.

Ovoga četvrtka od 20h tako u Kinoteci možete uživati u večeri u 5 slijedova uz filmske projekcije Fellinijevih filmova, vinima Colletti te programu uz klaunesu i light & DJ show.

Ova treća u nizu tematska večer restorana Kinoteka Food and bar slavi Fellinija i posebnim uređenjem - šatorskim platnom, a uz posebnu atmosferu, tu su i filmske produkcije redatelja kaosa i groteske te klaunesa Circus Kolektiva.

Chef Jurica Jantolek nastavlja oduševljavati svojim majstorskim, posebno smišljenim menijem u 5 slijedova, od kojih će svako pratiti jedno od vrhunskih etiketa vinarije Colletti (Kolarić), a  osim vrhunske hrane, vina i fellinijevskog kaosa, DJ Renato Radić pobrinuti će se da večer bude totalno drugačija od svih dosadašnjih!

“Ovo je večer za sve ljubitelja Fellinijevih filmova, a čak i ako niste pogledali koji, ali volite kaos, priču, smijeh, ljubitelji ste hrane, vina i cirkusa, ovo je večer kao stvorena za vas”c poručuju iz Kinoteke, a za sve upite i rezervacija nazovite 098 9877780.