Uživajte u Electrolux delicijama 12. i 19. rujna na Food Film Festivalu!

| Wine and dine |

Vrhunske delicije stižu u centar Zagreba! U predivnom parku Zrinjevac od 11. do 20. rujna održat će se Food Film Festival Zagreb. Ovaj gurmanski festival na otvorenom namijenjen je svima koji uživaju u filmskim i gurmanskim poslasticama, a posjetitelji će moći naučiti tajne chefova vrhunskih restorana u kulinarskim radionicama „Electrolux & Majstor Kuhar akademija“, koje će se održati u subotu 12. rujna s početkom u 18.30 sati te u subotu 19. rujna s početkom u 15 sati.

Na kulinarskim radionicama „Electrolux & Majstor Kuhar akademija“, poznati kuhari Branko Ognjenović i Dario Lide s okupljenima će podijeliti svoje kulinarske tajne u Electrolux kuhinji, te pokazati kako priprema zdrave i ukusne hrane može biti brza i praktična uz Electrolux kućanske aparate. Ova radionica tako će postati nezaobilazno mjesto svih zaljubljenika u gastronomiju i enologiju, ali i onih koji žele naučiti kuhati ili saznati pokoji dobar recept.

Food Film Festival je specifičan po tome što nezaboravno gastro iskustvo kuharskih radionica i najboljih zagrebačkih restorana, bistroa, slastičarnica i vinoteka spaja s filmskom umjetnošću, a uz iće i piće po prigodnim cijenama, publiku očekuju i besplatne večernje filmske projekcije na otvorenom. Na velikom filmskom platnu prikazivat će se foodie filmovi poput Čokolade, Jiro dreams od sushi, Chef, Julie i Julia, Haute Cousine, Big night i drugih.

Više informacija potražite na www.foodfilmfestivalzagreb.hr  .