Uz Anu Ugarković i KitchenAid zamamni mirisi ovladali Harvey Normanom

| Wine and dine |

U Harvey Normanu Valentinovo je proslavljeno na najbolji mogući način - pokazavši da ljubav prolazi kroz želudac. U središtu pozornosti bili su velika imena gastronomske scene - Ana Ugarković i KitchenAid kuhinjski aparati. 

Svojim prokušanim delicijama, Ana Ugarković okupila je znatiželjnike, ljubitelje dobre hrane i gastronomske entuzijaste koji su imali prilike uživati u vrhunskim specijalitetima pripremljenima na KitchenAid aparatima koji su se, još jednom, pokazali savršenim partnerom u kuhinjskim avanturama. 

Ana Ugarković uz pomoć KitchenAida kuhala je u Harvey Normanu
 

Vrhunska kvaliteta i kultni status KitchenAid proizvoda ponovno su zadovoljili ukuse i kriterije, kako Ane Ugarković, tako i posjetitelja. Jednostavnost korištenja, brzina pripremanja hrane i uvijek vrhunski rezultati pripremanja hrane na KitchenAid proizvodima uvjerili su i najskeptičnije među vama u superiornost kvalitete, dizajna i učinkovitosti KitchenAid asortimana u Harvey Normanu. 

Ana Ugarković uz pomoć KitchenAida kuhala je u Harvey Normanu

U dvosatnoj pripremi svojih jela, Ana Ugarković koristila je kuhinjski robot s nastavcima, a konačan rezultat bio je prepušten na sud prisutnima koji su bili oduševljeni Aninim zdravim, cijeđenim sokovima, flambiranim jagodama sa šlagom i drugim slatkim, zdravim i domišljatim specijalitetima i delicijama.

Ugodno druženje, ideje za zdrava i praktična jela i posebne pogodnosti za kupce KitchenAida doveli su veselu atmosferu i Harvey Norman. Sigurni smo kako su se svi okupljeni dobro proveli, da su neki Ani ukrali pokoji recept i da ćete se i vi uskoro pridružiti Harvey Norman i KitchenAid avanturama.