Uskoro počinje najukusniji filmski festival - Food Film Festival sponsored by Coca-Cola

| Wine and dine |

U najljepšemu zagrebačkom parku Zrinjevac od 11. do 20. rujna zaživjet će mirisi i okusi najkreativnijih zagrebačkih restorana, bistroa, vinoteka i slastičarnica. Naime, prvi će se puta u Zagrebu održati gurmanski festival na otvorenome: FOOD FILM FESTIVAL ZAGREB čiji je pokrovitelj Coca-Cola

Food Film Festival Zagreb sponsored by Coca-Cola

Lari&Penati, Apetit City, Hole in one pub, Pod zidom, Pauza, WOK by Matija, Binimoto, Yellow submarine, Amore, Umami, Torte i to, Cukeraj, Amelie, Vinoteka Bornstain, Vinolicious i Rakijarnica samo su neki od privlačnih izlagača koji će svakodnevno tijekom deset dana toga festivala predstavljati svoj gastrokoncept i uveseljavati brojne turiste i domaće posjetitelje svojim poslasticama.

Festival je zamišljen kao spoj dviju umjetnosti (filmske s onom pripravljanja hrane) i posjetiteljima jamči nezaboravno iskustvo uz veliki piknik na travi.

Food Film Festival Zagreb sponsored by Coca-Cola

Na Food Film Festivalu Zagreb čiji je pokrovitelj Coca-Cola svakodnevno će se u poslijepodnevnim satima uz poznate voditelje održavati zanimljive otvorene kulinarske i vinske radionice ponajboljih hrvatskih chefova i gastronoma. Bit će tu svega: od radionice sušija, ukrašavanja torti, mediteranske kuhinje, stare zagrebačke kuhinje do radionica o začinima, pripreme woka i slow fooda.  

Yellow Submarine country burger na Food Film Festivalu Zagreb

Večeri su rezervirane za besplatne projekcije najboljih foodie filmova, kao što su Čokolada, Le Chef, Indijski začin na francuski način, Julie&Julia, Chef i Haute cousine, uz koje će posjetitelji moći uživati u prigodnim jelovnicima Coca-Cola Food Film Festival uz ledno osvježavajuću Coca-Colu od 0,5 L na poklon.” Uz njih će svi posjetitelji moći doživjeti višeosjetilno iskustvo uživajući na dekicama u hrani koja se priprema i na velikome platnu.

Umami Curry na Food Film Festivalu Zagreb

Imperativ je doživjeti Zagreb u svoj svojoj punoći, sljubiti filmsku umjetnost s gastrorapsodijom, uživati u čarobnome rujanskom ozračju staroga europskog grada Zagreba“ – rekla nam je direktorica FFFZ-a Suzy Josipović Redžepagić i dodala: Što želimo? Zabavu! Minglanje, druženje, trenutke, atmosferu, smijeh, doživljaj, uživanje u okusima, mirisima, filmovima, glazbi... Sve ono što trebaju Zagrepčani, turisti te moderan grad kao što je Zagreb danas. Dođite, čekamo vas!